Příspěvky uživatele - 126.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zná někdo přesný název těchto rostlin?, 12.9.2010
Nedá mi to nereagovat, sice nevím názvy, ale ty rostlinky jsou něčím napadené ožrané, je to škoda, bylo by třeba je před tím ochránit.Takto moc parády nenadělají. Promiňte mi mou reakci.Znovu prohlížím obrázek, máte to plné malých šnečků, já tedy o... celý příspěvek >
Surfinie - jak přezimovat, 11.9.2010
Surfinie jsou letničky, po sezoně je vyhazuji, nyní mi ještě pěkně kvetou.
Trubač, 11.9.2010
Trubač potřebuje nějakou konstrukci, po které se Vám bude pnout. U nás je několik domů s těmito konstrukcemi a trubač v době květu je překrásně zdobí. Myslím, že je to jen Vaše rozhodnutí. Ale určitě se Vám nebude pnout jen po fasádě.
Uhnívání naroubovaného kaktusu, 11.9.2010
Je jasně vidět co je napadeno, pravá strana naroubované části kaktusu.
Škůdci na ibišku. Poradíte, prosím?, 11.9.2010
Je to molice ,třeba postříkat mospilanem 20SP, také si kupte žluté lepové destičky, zapíchnou se do květináče.Někdo také omývá napadené květiny mýdlovou vodou.
Uhnívání naroubovaného kaktusu, 10.9.2010
Kaktusy chtějí opravdu minimum vody a ještě aby stály ve vodě, to vůbec NE. Vždyť víte, kde rostou ve své domovině, převážně suché oblasti a jak se jim daří. Já bych zeminu vyměnila, pěkně dejte zem na kaktusy aby byla spíš písčitá. Zkuste ho... celý příspěvek >
Ibišek, 7.9.2010 Obsahuje fotku
Ibišky pokojové také letním.Když je dávám ven po zmrzlých tak je ostříhám, jakmile narostou mladé výhony, nasadí poupata a kvetou celé léto. Ve čtvrtek jsem je uklidila, protože u nás bylo již opravdu poránu chladno. Mám ho v chodbě kde se netopí ani... celý příspěvek >
Durman - žloutnou listy, 7.9.2010 Obsahuje fotku
Pěstuji durman ale listy měl celé léto zelené, stojí na plném slunci celé dny. Jediné co mu dopřávám to je pravidelné hnojení kristalonem na květ a vodu.Opravdu ale hodně vody 2denně zalévám 2litry. Jakmile vidím ráno, že má svěšené listy -ihned... celý příspěvek >
Znáte někdo tuto květinu?, 6.9.2010
Připadá mi to jako šalvěj divotvorná.
Co teď s nařízkovanými muškáty?, 3.9.2010
Já bych ji v té zemině nechala a přisypala maličko zeminy na muškáty,  na jaře bych je komplet přesadila do muškátové zeminy. Jistě má každý jinou zkušenost. Ať vám dobře přezimují.
Dracena usychá i hnije, 1.9.2010
Asi bych ji vzala a zanesla tam kde jste ji koupila a ukázala jim to, když se dobře starají, tak by vám měli říct, co to zapříčinilo. Dobré pořízení.Možná když na ně uděláte smutné oči tak Vám dají náhradou jinou.
Dracena usychá i hnije, 30.8.2010
Jarko máte pravdu, kytky ze supermarketů nebrat!!! Jenže lidi láká ta cena. Je nízká jen proto, že kvalita je hrozná, chodila jsem jeden čas na brigádu a viděla jsem to tam a srdce mi krvácelo.Ta péče spíš NEpéče je hrozná, prostě se vyveze vozík a... celý příspěvek >
Dracena usychá i hnije, 29.8.2010
Odstraňte ho a zkuste ji vyklopit jestli ji nezahnívají kořeny a hniloba se nešíří od kořenů. Je to opravdu divné.
Právě kvete, 29.8.2010 Obsahuje fotku
Dostala jsem kytici a v ní zvláštní krásné růže.Mají nízké okvětní lístky .
Dracena usychá i hnije, 29.8.2010 Obsahuje fotku
Budete asi tvrdit, že zaléváte málo, ale toto je důsledek přelití. A má ráda rosení, ty zaschlé špičky listů svědčí o tom, že ji nerosíte. Pěkně do vany postavit postříkat 1x týdně a nějaká přijde i do květináče a není třeba ji nijak víc přelévat.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika