Příspěvky uživatele - 39.244

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je kvas už hotový?, 23.5.2010
Já používám pro okyselení kvasu z málo kyselého ovoce (např. hrušky) kyselinu fosforečnou H3PO4 (mám k dispozici kvalitu p.a., je tedy o trochu dražší než kyselina sírová). Dávkuji po částech na pH 3,5 - 4. Samozřejmě i ta kyselina sírová splní svoji... celý příspěvek >
Slivovice z odpeckovaného kvasu, 23.5.2010
Stačí ke kvasu přidat trochu emzymu Rohapect PTE, od fi Schimansky a kvas bude poté dostatečně tekutý na to,  aby pecky zůstaly po skončení kvašení čisté. Poté je již můžete "přecedit" přes síto a popřípadě "něco" vrátit do vařáku... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika