|
Příspěvky uživatele - 196.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Etanol a JMP, 22.4.2010 Miloši, nechci, aby to vyznělo, že je všechno zmíněné špatně, ale konkrétně zrovna v Německu je opravdu více mnohem větších oblastí, kde vytrvale fouká vítr dostatečné rychlosti. Na meteorologických mapách (nechce se mi to teď hledat), kde je vidět... celý příspěvek > |  | Etanol a JMP, 22.4.2010 Pro M.V.: Jenže zpracování plodin primárně pro pohonné hmoty spotřebuje mnohem více energie, zejména v podobě nafty, než když se tento humbuk nekoná.
Druhotným jevem bylo zvýšení počtu hladovějících ve světě na téměř dvojnásobek, protože pšenice a... celý příspěvek > |  |
|  | Očkování a následná péče, 21.4.2010 Zdravím, prosím o radu, očkoval jsem meruňky, broskve a blumy. Očka jsem převázal roubovací PVC páskou. Na jaře jsem sundal pásku. Očka vypadala stále živá, nyní zhruba po 3 týdnech jsou zaschlá. Kde dělám chybu? Podnože jsem zastříhal asi 20 cm nad... celý příspěvek > |  | Procisteni pudy pred zalozenim zahrady - travniku. Jak?, 21.4.2010 Rotavátor vám skrývku bez její předchozího podmýcení nezpracuje.
Bez možnosti použití techniky se radí špatně.
Užití herbicidu ano, ale až na podzim.
Na jaře následujícího roku pak seškrábnout skrývku, což se bez stroje dělá špatně, možná by to... celý příspěvek > |  | Sekačka Honda nebo Stiga?, 20.4.2010 Pravda. Ale stejně je zajímavé, že DOV není použito jinde než na 700 series. |  | Sekačka Honda nebo Stiga?, 20.4.2010 U Briggsu je zajímavé, že DOV používá jen u 2 typů motorů. U silnějších a u nejslabších motorů používá standardně OHV. Navíc se mi nelíbí, že hřídel DOV (není to standardní vačka, ale jakási oscilační hřídel) je z umělé hmoty. |  | Traktor HQ - akumulátor, 20.4.2010 Originální baterie má kapacitu 28 Ah. |  | Briggs&Stratton zvýšení výkonu, 16.4.2010 Tak jsem z laických diskusí a emailové korespondence s jedním fandou zjistil náledující a neověřené:
Vyšší verze (12,5 a 13,5 hp) mají trochu jiný karburátor než 11,5 hp, a jiné - větší trysky, které nejdou dát do karburátoru slabšího motoru. Dále... celý příspěvek > |  | Sekačka Partner P53-500 CMW, 14.4.2010 Ne. |  | Briggs&Stratton zvýšení výkonu, 13.4.2010 Já nevím, jestli se s těmi otáčkami chápeme. B&S powerbuilt s objemem 334 cm3 se dělá o stejném vrtání a zdvihu ve výkonech 10 - 13,5 (někde jsem našel dokonce i 15,5 hp), přičemž tyto motory mají deklarovaný výkon ve stejných otáčkách.
Dle US... celý příspěvek > |  |
|  | Briggs&Stratton zvýšení výkonu, 13.4.2010 Výrobce nabízí 3 vizuelně i typově stejné motory se stejným objemem a třemi různými výkony ve stejných otáčkách. Jak to asi jen dělá? Mnoho možností není. A pokud je to řešeno pouze různými velikostmi trysky či restriktoru, nepotřebuji brzdu na to,... celý příspěvek > |  | Briggs&Stratton zvýšení výkonu, 13.4.2010 :-) To je právě to, co nechci. Chci to udělat stejným způsobem, jako výrobce, je-li to trochu možné.
Zkoušel jsem i ladiče motokár, ale ti se s tím nemažou, a rovnou tam cpou celé karburátory z dvoutaktů, k čemuž bych raději sáhl jako k poslední... celý příspěvek > |  | Briggs&Stratton zvýšení výkonu, 13.4.2010 Ač nejsem příznivcem tunění a vrtání se ve věcech, co fungují, jednu věc bych rád zkusil: Motor Briggs&Stratton Powerbuilt se dělá v provedeních 11,5, 12,5 a 13,5 hp. Tak se ptám. Lze nějak jednoduše zvednout výkon z 11,5 na 12,5 či... celý příspěvek > |  | Traktor Hecht, 12.4.2010 K tomuto traktoru lze dokoupit příslušenství: vozík, radlice,provzdušňovač, válec |  | Kultivátor Hecht 760, 10.4.2010 Vloni jsem kupoval benzínový kultivátor einhell, který fungoval asi jednu motohodinu, pak odešla řemenová? převodovka. Kamarád ve stejnou dobu kupoval hecht 760, který vydržel asi dvojnásobek. Odešla šneková převodovka. Dnes mám elektrický kultivátor... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|