|
Příspěvky uživatele - 103.255
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zalepení nafukovacího límce na bazénu, 4.7.2010 Kupte si sadu na lepení bazénů. Stojí to kolem 120 Kč a je to určeno přímo na tyto nafukovací límce u bazénu. Nám udělala kočka tři dírky, my odmastili, zalepili a drží to bezvadně. |  | Nůžky na plot, 30.6.2010 Můžete, prosím, poradit nějakou konkrétní značku. Já musím kupovat přes internet a vůbec se v tom nevyznám. Děkuji Lenka |  |
|  | Co je "chytrá houba" - uváděli v Receptáři, 28.6.2010 Mrkněte všichni na symbiom.cz a tam vše zjistíte. Polyversum není na padání klíčních rostlin, na to je myslím symbivit. Na těch stránkách zjistíte vše a v dotazech zjistíte, že pravděpodobně mluvili určitě o polyversum. Mají tam v aktualitách, že... celý příspěvek > |  | Nůžky na plot, 25.6.2010 Prosím o radu, jaké nůžky na živý plot z habrů jsou podle Vašich zkušeností nejlepší /Myslím tím značku a nejlépe asi elektrické/. Nabídka v obchodech je veliká. Chtěla bych se vyhnout problému s tím, že nůžky nebudou plot stříhat, ale tzv.... celý příspěvek > |  | Napadená broskvoň?, 21.6.2010 Řekla bych podle Vašeho popisu, že to je určitě kadeřavost. Ta se ošetřuje z jaře těsně před rašením, někdy dle počasí už koncem února. Celkem by měly být tři postřiky, ale to si už přečtete na používaném přípravku proti kadeřavosti. Teď s tím už nic... celý příspěvek > |  | Proč mi odchází lilie?, 18.6.2010 Moc děkuji za radu. Manžel prostě zahází celé záhony kompostem - vůbec nebere na vědomí, že ne všechny kytky potřebují takové hnojení. Jinak - kompost máme dobře vyzrálý - je 3-4letý. |  | Nepropustný živý plot v CHKO, 18.6.2010 Já bych vzhledem k tomu, že chcete mít psa, volila ten habr. Musíte jej ale hned od začátku stříhat a stříhat, aby pěkně zhoustnul a zasadit ve dvou řadách. My takto také řešíme oplocení, ale nic asi neporoste tak, abyste měli příští rok 1,5 m vysoký... celý příspěvek > |  | Vyštipování zálistků u rajčat pro začátečníky, 16.6.2010 Také jsem ze začátku pěstování nevěděla co je vyštipování. Jakmile Vám začnou rajčata růst, tak sama poznáte ty boční výhony. Neznamená to, že musíte u rajčete stát a lupou hledat boční výhonek, klidně počkejte až bude mít třeba 3-4 cm a pak... celý příspěvek > |  | Co to je s listy?, 4.6.2010 Jednoduché - kadeřavost. Ta je ale letos všude. Ještě mrkněte jestli tam nemáte mšice, těch je taky dost. A jen poznámka, nejsem odborník, ale řekla bych, že byste ji měl lépe ostříhat. Od toho tu jsou ovšem jiní, kteří možná řeknou svůj názor. |  | Nemoc rajčat - poraďte, 4.6.2010 Tento problém mám také. Listy jsem u stonku otrhala a rajčata postříkala Acrobatem. Jedno mi u země uhnilo, tak jsem jej seřízla a dala do vody. Po týdnu už má rajče kořínky a půjde zpátky na místo. Nejsem žádný velký zahradník, ale rajčata se... celý příspěvek > |  |
|  | Proč mi "odchází" lilie?, 3.6.2010  Prosím o radu, co s liliemi - říkám jim "zaté" - správný název je lilium bulbiferum. Dva roky mi nádherně kvetly - na jednom stonku 7 až 10 kalichů. Letos vyhnaly tenké stonečky a mají jeden kalíšek - takové malé chudinky. Po odkvětu vždy... celý příspěvek > |  | Mocovina do travy, 2.6.2010 Já močovinou hnojím trávník, letos teda poprvé, ale roste a je krásně zelený. Před deštěm ji rovnou rozházím na trávník, aby se rozpustila, jinak by mohlo dojít k poškození. T. |  | Úžeh u broskvoně, 30.5.2010 Moje dvě broskvoně mají podle všeho úžeh. Konce některých větviček usychají a jsou jakoby spálené. Můžete mi, prosím, poradit, zda je účinné ještě nyní broskvoně postříkat proti tomuto úžehu a event. čím a v jakém ředění. Zjistil jsem, že se proti... celý příspěvek > |  | Opadávání listů broskvoní, 27.5.2010 Tato fotka je kadeřavost. |  | Světlá místa v trávníku, 25.5.2010 Tak náš trávník vypadá přesně takto. Když tráva povyroste, jsou místa stejně tmavší a světlejší, tedy spíše takové nepravidelné pásy světlejší a tmavé trávy. Předpokládám, že je to tím, jak hnojím trávník - ručně a rozhazováním hnojiva do... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|