Příspěvky uživatele - 44.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar MS 430 U nebo MS 340?, 16.7.2010 Obsahuje fotku
Já používám takovou tužší trubičku, která přesně pasuje do hadičky, ale musím ji prostrčit dál, tím drží v hadičce, ale nezvětší její průměr.
Lepší křovinořez - který?, 16.7.2010
Podívejte se na MS 4010(1,8kW, 7,9 kg profi), nebo MS 4510(2,3kW, 7,9kg, profi). Je to v limitech a spokojenost bude velká, to Vám téměř mohu slíbit :)).
Dolmar MS 430 U nebo MS 340?, 16.7.2010
Tak je to více o zkušenostech a trochu o šikovnosti. Zkušenostmi víte, že se palivový filtr mění, nebo nasazuje bez benzínu v nádržce, že je nutné uchopit (úzké kleště) hadičku pod místem nasazení filtru, nesmíte moc mačkat kleště, aby se nepoškodila... celý příspěvek >
Narex EPR 40-24 - zkušenosti?, 15.7.2010
Porovnával jsem s kamarádem EPR 40-24 a Dolmar ES 2135A. Celkově jsme se shodli na tom, že EPR má o něco silnější motor, to byla jediná technická přednost, potom ještě v té době byla EPR o něco levnější. Jinak je EPR hlučnější, má velmi subtilní... celý příspěvek >
Sekačka R 434 s Briggs & Stratton Classic 35, 12.7.2010 Obsahuje fotku
Jsou tam 2 pružinky, které jsou v jednom oku. viz obr. Páčkou se dají měnit otáčky měnit FAST /SLOW.
El. pila - Dolmar x Gardena?, 12.7.2010
Já mám již dlouho vyzkoušený Dolmar ES 2135A a musím konstatovat, že je to velmi kvalitní elektrická pila. V testu opravdu byla lépe hodnocena Gardena, i když těsně. Bohužel s touto pilou jsem se zatím nesetkal, abych ji mohl porovnat po praktické... celý příspěvek >
Sekačka pro louku ve svahu, 12.7.2010
Používáme rotační sekačku na cca 800 m2 a vůbec nevidím problém použití takového stroje na takovou louku. Problém je v tom, jak často budete sekat. Např. my sečeme asi 4 - 5 x, neboť to záleží na podmínkách pro růst trávy. Bubnovkou jsem sekal často... celý příspěvek >
Pilu OM nebo HQ?, 11.7.2010
Podívejte se na toto video a třeba zde. Mě vadí výkon pily a zvuk, jinak to vyzní, když s pilou řežete a běží na volnoběh, ale jinak Vám to nemohu přiblížit U OM bych se soustředil na pilu, ne na výhody kolem, které i po jejich zpeněžení nedostanou... celý příspěvek >
Sekačka pro louku ve svahu, 11.7.2010
Sekat z kopce nedoporučuji, neboť nakloníte motor tak, že se olej přelije do přední části motoru a bude to mít vliv na jeho spalování během chodu. Z kopce Vám také snadněji uklouznou nohy, zejména na vlhké trávě. Z kopce sekačka nebrzdí při zapnutém... celý příspěvek >
Sekačka pro louku ve svahu, 11.7.2010
Osobně bych si na toto troufnul s klasickou sekačkou, neboť tlakové mazání mají motory vyšší třídy a nevím, zda se do cenového limitu vejdete. Vy totiž máte jen část velmi problematickou, druhý obr. Nebezpečí z důvodu špatného mazání motorů, které... celý příspěvek >
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 9.7.2010
Výměna pístního kroužku, pokud je to nutné (ověření vložením do válce a max. vůle v zámku je 1 mm) je běžný servisní úkon, pokud je příznak nižší komprese a výkonu. Těsnění uvidíte, jak se zadaří, někdy je naprosto neporušené, jindy je přilepené a je... celý příspěvek >
Bazén Intex 5000 l písková filtrace Koral UVLampa 18W, 9.7.2010
Vzhledem k velikosti bazénu to filtrace a UV zvládá, ale sliz na stěnách je první příznak hraniční dezinfekční hodnoty ve vodě, začíná růst řas. Já chemie dávám co nejméně a je to třeba vyzkoušet (teploty vody, složení vody, intenzita využití bazénu,... celý příspěvek >
Sekačka Partner - množství oleje, 9.7.2010
Důležité je, že jste na to přišel a možná ještě důležitější, že jste se zeptal. Někdo je mistr a potom dopadne tak, že zaplatí zbytečně se spoustou starostí.  
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 9.7.2010
Tak pro Vás je základem mít nějaký návod - rozkreslený stroj, abyste věděl, kde je jaký díl a proč třeba ten kryt ještě drží, když není vidět žádný šroub.Tak návod máte zde. Jsou výrobní verze, které se od sebe liší, proto se může stát, že Váš... celý příspěvek >
Zapalovacia sviecka NGK BPMR7A a NGK BPM7A, 8.7.2010 Obsahuje fotku
Výrobce doporučuje v návodu svíčku NGK, nebo Bosch.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika