|
Příspěvky uživatele - 185.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slabá skořápka, 10.8.2012 Prodává se Vápník pro slepice, Mletý vápenec (zahradnický je hrubší), můžete jim nadrtit vařené kosti, suché skořápky. Omítka je dobrá, ale musí být z před multibatových časů a každý, kdo rekonstruuje starý dům jí má spousty. Písek z omítky pomáhá... celý příspěvek > |  | Drtíte kosti?, 5.8.2012 Dávaly jsme jen tepelně zpracované a potlučené kladivem. |  |
|  | Černí broučci v kočičí srsti, 29.7.2012 Pro takhle malá koťata je Bolfo pudr. |  | Co pěstovat na zahradě pro krmení drůbeže, 25.7.2012 Cuketu nastrouhat a smíchat se šrotem. |  | UKS Super robot - mlýnek na maso, 25.6.2012 Tak nakonec to není kované, ale normální, leč povrchově upravené. Problém je s pracností, takže by za to chtěl místní soustružník 600,- Kolem 1500,- se prodávají celé roboty (UKS 23), jen si musí člověk ohlídat, aby tam to kolénko bylo v pořádku. |  | Je kos škůdce?, 19.6.2012 Přemnožené straky a sojky jsou pohromou pěvců. A kosi mi letos nesáhli na třešně, ale uřvaná sojka si je nosila i se stopkou. |  | Roubování jabloní v létě, 17.6.2012 Roub nemá být vlk a má být nejlépe z osluněné strany koruny. |  | Staré plody třešní, 15.6.2012 jirilan - letos postihl mráz při kvetení, proto bylo třešní málo. |  | Slimáci, 13.6.2012 Čekali až zaprší. |  | Jak dlouho snašejí slepice vejce?, 12.6.2012 Záleží na druhu, nejsou všechna plemena stejná. |  |
|  | Jak správně obrátit sekačku?, 9.6.2012 Tu můžete otočit jak chcete, tam se olej do válce nedostane. |  | Divný brouk, 9.6.2012 Hledejte plžáky, nebo ještě lépe, rozházejte Feramol (je netoxický pro ostatní druhy). Dneska jsem přeházel kubík kompostu a pečlivě jsem stěhoval i larvy zlatohlávků. Mají právo na život. |  | Polní plevel v trávníku, 8.6.2012 Ano, Bofix zabere. Stačilo by i něco levnějšího.
Osobně ho nechávám, ale pak to není trávník. |  | Divný brouk, 8.6.2012 Pan Vysloužil má pravdu, je to chrobák "hovnivál", už podle velikosti. |  | Divný brouk, 7.6.2012 Vypadá to jako blýskáček, on není vždycky lesklý. Jak je ta hádanka velká? |  |
 |
|
|
|