Příspěvky uživatele - 185.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Páchnoucí kompost, 8.6.2013
Souhlasím, smrdí to hodně. Spotřeba to větráku je taky slušná.
Doufam ze mi vzesel chrest, 8.6.2013
Ano, je to jemná žížalka, než to zesílí, tak to chvíli trvá. 
Ohnutá kliková hřídel, 2.6.2013
A nůž?
Co je to za plevel, 1.6.2013
Ještě jsem byl upozorněn na obdobné přípravky - Trávníkové hnojivo včetně odplevelení s Dicambou - také dlouhé odbourávání, nekompostovat a Travin - hnojivo proti plevelům, obsahuje totéž co Bofix. A to také nemá žádné varování o použití posekané... celý příspěvek >
Jak na tento plevel?, 31.5.2013
Jak už jsem psal jinde - látka se odbourává dlouhodobě - i v manuálu je uvedeno "Nepoužívejte slámu z porostů ošetřených přípravkem Mustang Forte ani hnůj od zvířat krmených touto slámou ke kompostování." Také poškozuje dvouděložné rostliny při... celý příspěvek >
Co je to za plevel, 31.5.2013
Já jen upozorním, že právě Lontrel a jeho obdoby se dlouhodobě odbourávají, pokud použijete trávu do kompostu, počítejte se dvěma roky na rozklad. A přestože v letáku je "Pěstování následných plodin bez omezení.", tak na školení bylo upozornění nejen... celý příspěvek >
Usychání thůje, 30.5.2013
Vajíčka ve velikosti antiperlí jsou plžáci, ale že by zahubili thůje, to se mi nezdá.
Jaro, 30.5.2013
Zrzavý ocásek je rehek, i mláďata jsou rehkové. Sameček má ještě bílou skvrnku.
Odpuzovač psů, 28.5.2013
První zkuste ocet a nešetřete. A druhá věcn nevodí je tam přímo soused?
Prasklý kmen u třešně, 27.5.2013
Dotaz pro Wendy: Takže si představuji, že z té meruňky zbude cca 1 m kmen a z něj 20 cm větve. A to vše v zimním období, kdy přesně? Nám zbyly z o něco staršího sadu 2 meruňky a jedna prakticky neplodí, takže by se experiment mohl provést. A čím se... celý příspěvek >
Slimáci a měděné pásky, 26.5.2013
Hlístice a případně slepičí kombajn. Slepice vyhrabou vajíčka plžů, jen přitom nerespektují váš záměr na rovnou plochu :-)
Slimáci a měděné pásky, 25.5.2013
Po Ferramolu nezůstanou stopy, zabíjí jinak. A má se rozhazovat, žádné řádky, hromádky.
Odstranenie/zakratenie letorastov na konci maja, 22.5.2013
Šittův řez se dělá na začátku června, takže můžete a dokonce to je při správném postupu přínos.
Jakou keramickou pánev?, 17.5.2013
Nikdo neprodává titanové pánve. Nepřilnavá vrstva je některá z variant Teflonu. 
Zapomenuté včely při změně stanoviště, 16.5.2013
Nemůžou založit roj, ani včelstvo, nemají plod pro získání náhradní matky, nemají zásoby a zhynou.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika