|
Páchnoucí kompost, 8.6.2013 Souhlasím, smrdí to hodně. Spotřeba to větráku je taky slušná. |
 |
Doufam ze mi vzesel chrest, 8.6.2013 Ano, je to jemná žížalka, než to zesílí, tak to chvíli trvá. |
 |
|
 |
Ohnutá kliková hřídel, 2.6.2013 A nůž? |
 |
Co je to za plevel, 1.6.2013 Ještě jsem byl upozorněn na obdobné přípravky - Trávníkové hnojivo včetně odplevelení s Dicambou - také dlouhé odbourávání, nekompostovat a Travin - hnojivo proti plevelům, obsahuje totéž co Bofix. A to také nemá žádné varování o použití posekané... celý příspěvek > |
 |
Jak na tento plevel?, 31.5.2013 Jak už jsem psal jinde - látka se odbourává dlouhodobě - i v manuálu je uvedeno "Nepoužívejte slámu z porostů ošetřených přípravkem Mustang Forte ani hnůj od zvířat krmených touto slámou ke kompostování." Také poškozuje dvouděložné rostliny při... celý příspěvek > |
 |
Co je to za plevel, 31.5.2013 Já jen upozorním, že právě Lontrel a jeho obdoby se dlouhodobě odbourávají, pokud použijete trávu do kompostu, počítejte se dvěma roky na rozklad. A přestože v letáku je "Pěstování následných plodin bez omezení.", tak na školení bylo upozornění nejen... celý příspěvek > |
 |
Usychání thůje, 30.5.2013 Vajíčka ve velikosti antiperlí jsou plžáci, ale že by zahubili thůje, to se mi nezdá. |
 |
Jaro, 30.5.2013 Zrzavý ocásek je rehek, i mláďata jsou rehkové. Sameček má ještě bílou skvrnku. |
 |
Odpuzovač psů, 28.5.2013 První zkuste ocet a nešetřete. A druhá věcn nevodí je tam přímo soused? |
 |
Prasklý kmen u třešně, 27.5.2013 Dotaz pro Wendy: Takže si představuji, že z té meruňky zbude cca 1 m kmen a z něj 20 cm větve. A to vše v zimním období, kdy přesně? Nám zbyly z o něco staršího sadu 2 meruňky a jedna prakticky neplodí, takže by se experiment mohl provést. A čím se... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Slimáci a měděné pásky, 26.5.2013 Hlístice a případně slepičí kombajn. Slepice vyhrabou vajíčka plžů, jen přitom nerespektují váš záměr na rovnou plochu :-) |
 |
Slimáci a měděné pásky, 25.5.2013 Po Ferramolu nezůstanou stopy, zabíjí jinak. A má se rozhazovat, žádné řádky, hromádky. |
 |
Odstranenie/zakratenie letorastov na konci maja, 22.5.2013 Šittův řez se dělá na začátku června, takže můžete a dokonce to je při správném postupu přínos. |
 |
Jakou keramickou pánev?, 17.5.2013 Nikdo neprodává titanové pánve. Nepřilnavá vrstva je některá z variant Teflonu. |
 |
Zapomenuté včely při změně stanoviště, 16.5.2013 Nemůžou založit roj, ani včelstvo, nemají plod pro získání náhradní matky, nemají zásoby a zhynou. |
 |