|
Co je to za rostlinu?, 11.10.2013 Podobnou přízemní růžici dělá i zvonek. Kvete až v druhém roce. |
 |
Houby v trávníku, 3.10.2013 Trávník je okolo plodnic zelenější, takže mu to pomáhá, netřeba stříkat. |
 |
|
 |
Kidd´s orange, 26.9.2013 U mne žádné později nebude, jsou úžasná už teď. V SEMPRA Litoměřice mají nějaké záchovné kousky, jinak se nedělá a je to škoda. |
 |
Slepice žere vejce, 26.9.2013 Vám už nezbude, než koupit ty podložky s dírou. |
 |
Ošklivé peří u slepic - jakoby odumřelé, 26.9.2013 Mohou se někde popelit? A pak už jen výživa a čas. |
 |
Podzimní třešně, 23.9.2013 A ve Francii jsou popsány odrůdy dozrávající v říjnu. |
 |
Podzimní třešně, 23.9.2013 V Německu mají nalezence Rote Späternte, který zraje v 10-12 třešňovém týdnu. A CeraSanta je kříženec švestky s třešní, který zraje na začátku září.
Při hledání later cherries jsem narazila na článek z USA, pozdní třešně ze státu Washington... celý příspěvek > |
 |
Hrbolatá jablka, 3.9.2013 Spíš hořká skvrnitost, prvek mohl být nedostupný i kvůli suchu. |
 |
Použití kompostů pro výsadbu ovocných stromů, 29.8.2013 Když se vám zaručí, že v tom nejsou rezidua přípravků typu Lontrel, tak je možné to použít. Jenže to vám nikdo nezaručí. |
 |
Co je to za druh dýně?, 21.8.2013 Mám takový semenáč od Hokaida. |
 |
|
 |
Kuřata přelétávají ohradu, 18.8.2013 Přistřihněte jen jedno křídlo a máte pokoj. |
 |
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 18.8.2013 Zvláštní, že nikdo nepřipoměl to prkýnko, to bylo naprostá nutnost! |
 |
Meruňky Pincot a Kioto, 25.7.2013 To jste měli štěstí, koupil jsem je v obchodě a bylo to sladké a nemeruňkové. |
 |
Chrizantéma, listopadka, doubek, 23.7.2013 Je to také o zaštipování, za každým pátým listem, tím se větví a nevytáhne. Ale mám kultivar z Lidlu a skutečně do výšky nejde, jen se musí zimiovat uvnitř. |
 |
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 21.7.2013 Roundap se oproti Lontrelu rozkládá raketovou rychlostí. Téma je o clopyralidu. |
 |