|
Příspěvky uživatele - 185.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačku opravit či novou?, 7.6.2014 Rozteče nikdo neudává, jsou zaměnitelné. Ale rozměr hřídele si ohlídejte.
|  | Problemy s pestovanim cibule a cesnaku v piescitej pode, 7.6.2014 Na zelenou má Sevaseed Cibule zimní sečka, ta nedělá cibule, ale nať, může se nechat na stanovišti jako trvalka, seje se buď v 2-3 nebo v srpnu. |  |
|  | Třešeň uschla po 6 letech a povodni, 6.6.2014 Třešně trpěly i u nás po povodni nejvíc. Můžete to zkusit znovu s jinou odrůdou, ovšem jak to bude s povodněmi nevím. |  | Mravenci a mšice po celé zahradě, 6.6.2014 Liquid gel fortox, docela to funguje. |  | Dírky v kmeni švestky, 6.6.2014 Starší stromy jsou napadány drtníkem a drvopleněm, mravenci chodí za sladkým od mšic. mravence můžete zastavit chemstopem, mšice postříkat Mospilanem, zlepšit kondici stromů výživou a řezem ve správné době, jen ty potvůrky zavrtané, k těm se... celý příspěvek > |  | Věčné téma - stromy a sousedi, 5.6.2014 Asi ořezal ořechy v nevhodnou dobu, jinak půlených stromů je tady dost a když vidím deset v řadě popálených bez listů, tak asi jde i o známosti... |  | Odpuzovač koček, 4.6.2014 Zavlažovač spínaný čidlem, kočky nesnáší vodu. |  | Co to je?, 30.5.2014 Ale ten svlačec by mohl být kulturní, můj plevel vypadá jinak. |  | Květy jahod - černé středy, 30.5.2014 Mráz chodí pásy, je to vidět v některých letech na alejích ořechů. Ale zase každým rokem? |  | Poněkud hloupější slepice, 27.5.2014 Ano, slepice jsou skupinové zvíře, upozorňují se na jídlo, které je dobré, při pokusech varovaly družky před jídlem, po kterém jim bylo špatně. Jako v každé smečce pracují na hierarchii a to nejlepší si většinou soukromničí pro sebe. Ale zase odsud... celý příspěvek > |  |
|  | Kam je sveden tento okap?, 27.5.2014 Většinou do vodoteče, u nás do potoka. |  | Opadávají nezralé kuličky rybízu, 27.5.2014 Mravenci je chrání, dojí z nich to sladké, takže zabránít přístupu má svůj význam. Postřik Mospilanem nebo Calypso má okamžitý účinek. Ale nic v přírodě není definitivní. |  | Chata - septik, trativod, 24.5.2014 Ve třech komorách proběhne předčištění s nízkou účinností a tekutina se vsakuje trativodem do půdy. Kaly zůstávají na dně prvního a druhého oddílu a čas od času je nutné je vyčerpat. Jedné se o řešení, které v současnosti není povolené, porušujete... celý příspěvek > |  | Dělají mi starost potkani, nebo co to je za potvory, 30.4.2014 Až zmizí potkani, máte tam kunu :-) |  | Moje nové tekvice 2014, 26.4.2014 Loni mi vyrostlo na záhonu lepší Hokaido z vyhozeného plodu, než z předpěstované sazenice z Horního Bachu. Takže záhon není na škodu. |  |
 |
|
|
|