Příspěvky uživatele - 185.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačku opravit či novou?, 7.6.2014
Rozteče nikdo neudává, jsou zaměnitelné. Ale rozměr hřídele si ohlídejte.
Problemy s pestovanim cibule a cesnaku v piescitej pode, 7.6.2014
Na zelenou má Sevaseed Cibule zimní sečka, ta nedělá cibule, ale nať, může se nechat na stanovišti jako trvalka, seje se buď v 2-3 nebo v srpnu.
Třešeň uschla po 6 letech a povodni, 6.6.2014
Třešně trpěly i u nás po povodni nejvíc. Můžete to zkusit znovu s jinou odrůdou, ovšem jak to bude s povodněmi nevím.
Mravenci a mšice po celé zahradě, 6.6.2014
Liquid gel fortox, docela to funguje.
Dírky v kmeni švestky, 6.6.2014
Starší stromy jsou napadány drtníkem a drvopleněm, mravenci chodí za sladkým od mšic. mravence můžete zastavit chemstopem, mšice postříkat Mospilanem, zlepšit kondici stromů výživou a řezem ve správné době, jen ty potvůrky zavrtané, k těm se... celý příspěvek >
Věčné téma - stromy a sousedi, 5.6.2014
Asi ořezal ořechy v nevhodnou dobu, jinak půlených stromů je tady dost a když vidím deset v řadě popálených bez listů, tak asi jde i o známosti...
Odpuzovač koček, 4.6.2014
Zavlažovač spínaný čidlem, kočky nesnáší vodu. 
Co to je?, 30.5.2014
Ale ten svlačec by mohl být kulturní, můj plevel vypadá jinak.
Květy jahod - černé středy, 30.5.2014
Mráz chodí pásy, je to vidět v některých letech na alejích ořechů. Ale zase každým rokem?
Poněkud hloupější slepice, 27.5.2014
Ano, slepice jsou skupinové zvíře, upozorňují se na jídlo, které je dobré, při pokusech varovaly družky před jídlem, po kterém jim bylo špatně. Jako v každé smečce pracují na hierarchii a to nejlepší si většinou soukromničí pro sebe. Ale zase odsud... celý příspěvek >
Kam je sveden tento okap?, 27.5.2014
Většinou do vodoteče, u nás do potoka.
Opadávají nezralé kuličky rybízu, 27.5.2014
Mravenci je chrání, dojí z nich to sladké, takže zabránít přístupu má svůj význam. Postřik Mospilanem nebo Calypso má okamžitý účinek. Ale nic v přírodě není definitivní.
Chata - septik, trativod, 24.5.2014
Ve třech komorách proběhne předčištění s nízkou účinností a tekutina se vsakuje trativodem do půdy. Kaly zůstávají na dně prvního a druhého oddílu a čas od času je nutné je vyčerpat. Jedné se o řešení, které v současnosti není povolené, porušujete... celý příspěvek >
Dělají mi starost potkani, nebo co to je za potvory, 30.4.2014
Až zmizí potkani, máte tam kunu :-) 
Moje nové tekvice 2014, 26.4.2014
Loni mi vyrostlo na záhonu lepší Hokaido z vyhozeného plodu, než z předpěstované sazenice z Horního Bachu. Takže záhon není na škodu. 
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika