|
Příspěvky uživatele - 185.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hnědý povlak / sliz na dně a stěnách bazénu po zimě, 24.3.2015 Zvláštní, já čtu "vypustili vodu a vydrhli kartáčem s kyselinou". Každý vidí to, co chce vidět. |  | Chovani vlastnich opylovacu - samotarske vcely (mason bees), 15.2.2015 Včel samotářek žije v ČR mnoho druhů, pokud jim poskytnete podmínky, určitě se u vás ubytují. Importovat něco s rizikem zavlečení další fatální nemoci včel je hloupost.
V obci není jediný včelař a přesto máme ovoce. |  |
|  | Krmení slepic v zimě, 15.1.2015 Je to tmou, přestěhovali jsme nezateplený kurník do chléva. Vloni byl pod oknem a do okénka kurníčku tak šlo světlo. Letos jsme ho esteticky šoupli do rohu a slepice nešly na hřad, seděly dole v pilinách a navíc si hledaly nějaký jiný ložument.... celý příspěvek > |  | Ačokča - neplodí, 15.12.2014 Někde je tu vlákno, jak mizerně vzchází ačokča koupená ze Sema, takže sbíraná po mrazu a uchovaná v neideálních podmínkách na tom nebude taky nějak skvěle. A myslím, že letos lezla na chladném okně déle než dva týdny, záleží na teplotě substrátu. Na... celý příspěvek > |  | Popínavá rostlina na slunce pro zakrytí drát. plotu, 15.12.2014 Zase břečťan má po pár letech místo stonků kmen, nevyvrátí tu drátěnku? |  | Destilační přístroj z Polska, 15.12.2014 Doplním raději - kvalitní indukce, některé malé čínské hračky se chovají podivně. |  | Destilační přístroj z Polska, 15.12.2014 Plynový ohřev není součástí a třeba indukce nemá problém s regulací na "jemně bublat", případně "držet teplotu". |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 15.12.2014 Existují jateční pistole na králíky a drobné zvířectvo, cena kolem 600,- |  | Cukerný roztok, 9.12.2014 Z běžného kvašení a nepřipáleného destilování se metanolu nebojte. Březina to dělal z technických surovin. |  | Spon mezi keřem a stromkem angreštu, 22.11.2014 Pokud budete chodit jen okolo, ne mezi nimi, tak bych volil metr. |  |
|  | Slepice nenesou?, 15.11.2014 Psal jsem v tématu Slepice žerou vejce. Během nenesení slepice dost ztloustly, jednu jsem zabil, spousta sádla všude po těle a nevím, nikdy jsem jí nepřistihl, ani neměla zobák od žloutku, ale najednou vajíčka jsou. Bratranec vždycky jednu vyřadí z... celý příspěvek > |  | Lněné semínko - krmení, 15.11.2014 Je třeba dodat, že se semínko má trochu povařit a že je to tučné a tedy mohou slepice pěkně ztloustnout. |  | Jak na pěťoura?, 7.11.2014 V angličtině jsem pár tuzemských prací o klíčení peťouru našel, ale klíčí jim i bez prohřátí, v únoru v klimatické komoře při 10°. Taky v temnotě ta bestie aspoň trochu vyklíčí. Má raději větší teplo (20°) a delší den, inhibující látky se rozpouštějí... celý příspěvek > |  | Jak na pěťoura?, 6.11.2014 Nebudu se zastávat přesné teploty, ale je fakt, že u rodičů byl peťour celoročně, protože tam byly skleníky a pařníky. A já jsem se celé jaro radoval, jak zmizel, načež se objevil až v pozdním létě. |  | Samosprašnost u ořešáků, 3.11.2014 Nevím jak ušlechtilé odrůdy, ale můj papírek jde loupat nejdéle z obce. Jenže také špatně schne, poslední plody padali letos ještě minulý týden, kdy už je špatné počasí na sušení a má sklony plesnivět. |  |
 |
|
|
|