Příspěvky uživatele - 208.62

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o pomoc při určení názvu keře, 7.10.2009
Dalším typem z té miniatury je Buganvilia
Aby skalka kvetla i v létě a na podzim, 20.7.2009
Skalka asi opravdu nejvíce kvete na jaře.Ale i teď je pěkná, ještě teď ale kvete znovu nepeta šanta, mavuň až do podzimu, dokvetají rozrazily, kvetou různé druhy krásnooček, pupalka, kokrda nízká, skalkové čechravy, plazilky, pokryvné růže The... celý příspěvek >
Trvalky - stále kvetoucí záhon, 23.6.2009
Ještě bych se přimluvila hlavně za mavuň var. tm. růžová a bílá - kvete celé léto, také je zajímavá třendava, večernice vonná, bukvice lékařská, zvonek klubkatý a kypreje. 
Popínavá/plazivá drevina/rostlina co by pridusila travnik, 26.5.2009
Já postupně nahrazuji trávník mateřídouškou-mám několik druhů, tak nakkvétají postupně. Taky se mi líbí fialky a sedmikrásky, které jsou jednak i na jídlo a jednak trávník postupně vytěsňují. Ale to je věc názoru. Já už jsem dospěla do stavu, že... celý příspěvek >
Popínavka do stínu, 26.5.2009
Na severní straně mám popínavou hortenzii (kvete teď bíle), zatím ji mám přichycenou k hromosvodu (což by asi nemšělo být), ale píšou, že když bude větší, tak se tam poplazí sama. No a klasicky psí víno s packama.
skalka ve svahu, 11.7.2008
Konečně trochu rozumný názor, že skalka dá míň práce než trávník a hlavně je mnohem hezčí!!! A ještě když nezaléváte, protože skalničkám stačí podržené vlhko z pod kamenů, tak tam plevle skoro vůbec neroste. Já mám skalku asi 30 m2 a spíše zabere čas... celý příspěvek >
Co je to za keř s bílými přírůstky?, 6.6.2008
Taky se mně nelíbí tolik na kmínku. Já ji mám jako normální keř a to je mnohem přirozenější. Výhoda je v tom, že ji mám každý rok jinačí - podle toho, jak moc ji na jaře ořežu. Letos jsem ji ořezala asi 15 cm nad zemí a byl z ní krásný... celý příspěvek >
kočka na zahradě, 15.11.2007
Máme 1+2 vykastrované kočky a žádné problémy na zahradě nemáme. Většinou chodí na jedno místo, což se dá snadno uklidit. a značkování smyje déšť. Protože si hájí svoje teritorium, tak tam nemáme smrad cizích nevykastrovaných... celý příspěvek >
Popinavka na plot z klasickeho pletiva, 18.10.2007
Taky záleží na orientaci plotu - my máme sever-jih a kvůli letnímu úpalu se břečtan rozrůstá velice pomalu a má malé lístky. Máme ho již 4. rokem a zatím nemůže být řeč o "zneprůhlednění" plotu. Jinak máme taky psí víno, plamének tangutský i jiné... celý příspěvek >
Korejská jedle - nevím si rady - nerostou mi šišky, 5.10.2007
Mám Abies Coreana od pana Basíka koupenou v roce 2000 a teprve letos měla první malou šištičku, takže snad se taky dočkáte. Roste pomalu. Jinak děkuji ostatním za rady - že má ráda vlhko, protože květiny příliš vodou nerozmazluji, ale při... celý příspěvek >
Tařice - usýchá ve velkém, 15.8.2007
Mám bohužel podobný problém, tak bych taky uvítala radu.
Incarvileea - dvojostice, 10.8.2007
Dvojostici mám již 3. rokem - teprve letos pěkně kvetla, takže vydržte - možná se musí prokořenit. Mám ji na skalce na jižní straně, ale kdybych ji nezalévala, tak už taky zatáhla. Příští rok zkusím pěstovat ze semínka. Letošní zima byla mírná, loni... celý příspěvek >
Levandule, 8.8.2007
Jsem spíše milovnice květin, levandule pěstuji asi 7 let. Mám raději rady od lidí z okolí než co "kniha řekla". Jsem z Brna a levandule se mně už sami rozmnožují. Někdy je nechám na místě, jindy přesazuji - na jaře nebo na podzim, kdy jsou dny kratší... celý příspěvek >
Jak namnožit a kdy vysadit břečťan aj. popínavé rostliny?, 29.11.2006
Jsem taky zahradník amater, specializuji se hlavně na skalničky, tak mě ale napadlo jestli to nemůže být popínavá hortenzie.. P.S.Od známě jsem dostala panašovaný břečtan,  mám jej ve vodě asi 4 měsíce a zatím kořínky nepouští, tak... celý příspěvek >
Korejská jedle - nevím si rady - nerostou mi šišky, 21.7.2006
Také děkuji za povzbuzující zprávu.Korejskou jedli máme od roku 2000 a taky zatím žádné šišky neměla..Ještě k tomu roste velice pomalu. Hlavně, že jsem do budoucna v naději..  
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika