|
Příspěvky uživatele - 70.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
ekonomické využití zahrady, 10.2.2009 Problém je, že potřebné vynaložené náklady mohou být právě v době krize neúnosné. Nějaký výnos z trvalých výsadeb - myslím významný - bude tak za 5 roků v optimálních podmínkách. Zpeněžit jej nebude možné, protože dnes už se u nás nevykupuje nic.... celý příspěvek > |  | kdoule, 9.2.2009 Jo, vzali je kremem na boty.
Muze to byt jiny kultivar, anebo plod kdoulovce. Coz neni to same jako kdoule a plod je hladky. |  |
|  | Svářečka x invertor, 6.2.2009 Nehodnoťe přetechnizovanost, ale vybírejte podle účelu použití. Hlavní parametry jsou svářecí proud a zatěžovatel. Podle toho se řiďte. |  | co poroste pod velkou borovicí?, 6.2.2009 Doporučuju pilu. Do zahrádkářské kolonie takovýto strom nepatří. Nic nepřináší. |  | Motorová pila Oleo-mac, 4.2.2009 Podobna zkusenost, spotrebu nemerim, oleje ruzne TS. Bez problemu. |  | Jakou odrůdu brambor doporučujete, 4.2.2009 Chuťově vynikající jsou Keřkovské rohlíčky. Ale jako u každé rostliny platí, že nelze mít všechno, platí to i o rohlíčkách. Jsou málo úrodné, do dobrých půd a náročné na agrotechniku. |  | Rakytník, 4.2.2009 O roubování nic nevím, ale opravdu je to plevel, do zahrady už nikdy, někam na mez. Jinak pozor na samce a samici, zahradníci říkají, že to poznají, já rozdíl neviděl. |  | Černé maliny, znáte je?, 4.2.2009 Mám několik let, jsou vzrůstné, v dobrých podmínkách až moc. Chuť je méně aromatická a trochu jiná než u malin. Nemají červíky (zatím neměly), Jsou úrodné. |  | Paprika pro foliovník, 27.1.2009 Amy je moje oblíbená paprika. Je výnosná a dají se sklízet mladé plody a nemají trávovitou příchuť. Jinak s tlustostěnnými hybridy moc dobré zkušenosti nemám (skleník, vysočina, 550m). Trvá jim dlouho, než to "vyrobí" (je u nás krátká... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|