Příspěvky uživatele - 140.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cornus Florida Rubra typ pody, 7.6.2010
Mozte mi poradit aky typ pody je vhodny k Cornus Florida Rubra? Zasadili sme to do zahradneho substratu a teraz citam ze potrebuje kyslu to mam zakopat do konifernej zeminy? Ono aj s tou hlinou je to vseliak kazda stranka uvadza niaku inu. Dakujem
Vzrastle stromy sadenie, 1.6.2010
Poznam ten na Devinskej tusim Agape ale v cennikoch boli tiez tak drahy. Skusim tam skocit osobne snad to bude ine. Hej s tym som ratal ze musim mat na to velke auto s celom nastastie nam jazdi priebezne jedno aj cez Prahu tak by som to vyuzil. Co... celý příspěvek >
Pinus sylvestris watereri - schnutie, 20.5.2010
Chcem Vas poprosit o radu zasadili sme dve borovice watereri do konifernej zeminy. Maju vlahu a boli v baloch. Teraz asi mesiac co su zasadene zacinaju ihlicie opadavat hlavne na kmeni a postupne aj z vetviciek. Viete mi poradit co napravit alebo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika