Příspěvky uživatele - 4.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
problém motor Briggs Stratton 15,5 HP, 19.10.2007
Můj typ na závadu je těsnění pod hlavou.
Výběr sekačky na vysokou trávu, 19.10.2007
Hmm, ale tady šlo o Dakra.
Výběr sekačky na vysokou trávu, 18.10.2007
A jak se vám manipuluje se strojem, když se netočí řemen, nebo motor neběží? Třicet stupňů je hodnota daleko za výrobcem povolenýma hodnotama a je jedno zda je to Dark nebo Vari. Samozřejně dvoutakt je motor, který se na svahy hodí více, ale jen do... celý příspěvek >
špagat na baliky, 18.10.2007
Nevím, proč bych nemohl reagovat. Stále si myslím, že onen špagát se po republice spíš sežene ve firmách prodávající agro díly, než v papírnictví. A protože nevím odkut tazatel je napsal jsem to, co jsem napsal. Vy jste  to ve své reakci pojal... celý příspěvek >
špagat na baliky, 16.10.2007
Nevím jak kdo, ale já jsem je v papírnictví teda fakt ještě neviděl a lis mám dvanáct let. Je to asi tak, jako kdyby prodávali štípačku na dřevo v výkonem 75 tun v železářství. Výrobce je juta olomouc tam je nejlevnější. Jinak ho vedou agrozety a... celý příspěvek >
Technika orby, 5.10.2007
 Dobrý nápad. Bohužel to dokazuje špatnou geometrii ohrnovací desky, (z výroby vada všech těchto pluhů) protože nedostatečně zaklápý. Vaše úprava plus prodloužení "ucha" pomáhá k lepšímu zaklopení odorané půdy. Dobré pluhy dělali fakt asi... celý příspěvek >
Hydromechanická převodovka, 3.10.2007
Travní traktory, které mají "plnokrevný" hydropohon tj. čerpadlo- hydromotory chladič oleje samozřejmě mají. I filtr hydr. oleje. Jsou však cenově a kvalitou úplně někde jinde. Víše uvedené pseudo hydra zvládají pohyb traktoru s obsluhou a plnícím se... celý příspěvek >
Rozdíl mezi bruskou RIS 650 a Einhell SKS 85 E?, 1.10.2007
A já bych řek, že jedna bruska je ranní směna a druhá odpolední směna tamtéž. Od kdy se p. Vysloužil zajímá o tyto strojky, když všude prohlašuje, že je tech. antitalent a nebo jen sbírá čísla za příspěvky?
Je olej 5W-40 lepší než 10W-30?, 21.9.2007
Měl by být lepší, ale že by to musel být zrovna Castrol? Jsou oleje API SJ, cenově lepší a pro váš motor dostačující. Vybírejte oleje od firem, které mají rafierie - ÖMW, ESSO, SUNOCO atd. a třeba i Mogul dnes není vůbec špatný... celý příspěvek >
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 15.6.2007
Je vidět, že někdo to chápe a někdo ne a ne zabrat. U aut se po dovršení předepsaného počtu km. děžně mění mj. rozvod. řemen a u některých motorů je to otázka odklapnutí a sejmutí plast. krytu rozvodů. Nic níc. Honda žádný počet motohodin pro... celý příspěvek >
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 14.6.2007
Na běžnou výměnu jsem napsal. To znamená, pokut není problém, že se měnit nebude (jako u aut) a vydrží celou životnost motoru. Jinak se totiž musí rozpůlit motor i pro opravy které popisujete. Upravil jste si to po svém.
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 14.6.2007
Rozvodový řemen u motoru GCV je na celou životnost motoru. To v případě, že nenastane závada, která může řemen poškodit a nebo pokut nejde o kopii motoru Honda. Motor ani není konstruován na běžnou výměnu řemenu během životnosti. Každopádně by měl... celý příspěvek >
Benzinová sekačka, 7.6.2007
"Nějak" se vyvážit dá, ale záleží právě na te přesnosti. Nedostatečně vyvážený nůž sice bude s klikou třepat o něco méně, ale i to ji respektive uložení nesvěčí.
traktůrek, 5.6.2007
Možná by sem mohl někdo napsat, jak tyto převovky fungují. Jak funguje tzv. hydrogear (bez chladiče oleje to nemůže být nikdy ono) a klasiku - čerpadlo - hydromotor mají jen opravdu pofi stroje, jak funguje tzv. man. převodovka, která se vůbec nedá k... celý příspěvek >
křovinořez, 4.6.2007
Že by další pan pooh?
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika