|
problém motor Briggs Stratton 15,5 HP, 19.10.2007 Můj typ na závadu je těsnění pod hlavou. |
 |
Výběr sekačky na vysokou trávu, 19.10.2007 Hmm, ale tady šlo o Dakra. |
 |
|
 |
Výběr sekačky na vysokou trávu, 18.10.2007 A jak se vám manipuluje se strojem, když se netočí řemen, nebo motor neběží? Třicet stupňů je hodnota daleko za výrobcem povolenýma hodnotama a je jedno zda je to Dark nebo Vari. Samozřejně dvoutakt je motor, který se na svahy hodí více, ale jen do... celý příspěvek > |
 |
špagat na baliky, 18.10.2007 Nevím, proč bych nemohl reagovat. Stále si myslím, že onen špagát se po republice spíš sežene ve firmách prodávající agro díly, než v papírnictví. A protože nevím odkut tazatel je napsal jsem to, co jsem napsal. Vy jste to ve své reakci pojal... celý příspěvek > |
 |
špagat na baliky, 16.10.2007 Nevím jak kdo, ale já jsem je v papírnictví teda fakt ještě neviděl a lis mám dvanáct let. Je to asi tak, jako kdyby prodávali štípačku na dřevo v výkonem 75 tun v železářství. Výrobce je juta olomouc tam je nejlevnější. Jinak ho vedou agrozety a... celý příspěvek > |
 |
Technika orby, 5.10.2007 Dobrý nápad. Bohužel to dokazuje špatnou geometrii ohrnovací desky, (z výroby vada všech těchto pluhů) protože nedostatečně zaklápý. Vaše úprava plus prodloužení "ucha" pomáhá k lepšímu zaklopení odorané půdy. Dobré pluhy dělali fakt asi... celý příspěvek > |
 |
Hydromechanická převodovka, 3.10.2007 Travní traktory, které mají "plnokrevný" hydropohon tj. čerpadlo- hydromotory chladič oleje samozřejmě mají. I filtr hydr. oleje. Jsou však cenově a kvalitou úplně někde jinde. Víše uvedené pseudo hydra zvládají pohyb traktoru s obsluhou a plnícím se... celý příspěvek > |
 |
Rozdíl mezi bruskou RIS 650 a Einhell SKS 85 E?, 1.10.2007 A já bych řek, že jedna bruska je ranní směna a druhá odpolední směna tamtéž. Od kdy se p. Vysloužil zajímá o tyto strojky, když všude prohlašuje, že je tech. antitalent a nebo jen sbírá čísla za příspěvky? |
 |
Je olej 5W-40 lepší než 10W-30?, 21.9.2007 Měl by být lepší, ale že by to musel být zrovna Castrol? Jsou oleje API SJ, cenově lepší a pro váš motor dostačující. Vybírejte oleje od firem, které mají rafierie - ÖMW, ESSO, SUNOCO atd. a třeba i Mogul dnes není vůbec špatný... celý příspěvek > |
 |
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 15.6.2007 Je vidět, že někdo to chápe a někdo ne a ne zabrat. U aut se po dovršení předepsaného počtu km. děžně mění mj. rozvod. řemen a u některých motorů je to otázka odklapnutí a sejmutí plast. krytu rozvodů. Nic níc. Honda žádný počet motohodin pro... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 14.6.2007 Na běžnou výměnu jsem napsal. To znamená, pokut není problém, že se měnit nebude (jako u aut) a vydrží celou životnost motoru. Jinak se totiž musí rozpůlit motor i pro opravy které popisujete. Upravil jste si to po svém. |
 |
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 14.6.2007 Rozvodový řemen u motoru GCV je na celou životnost motoru. To v případě, že nenastane závada, která může řemen poškodit a nebo pokut nejde o kopii motoru Honda. Motor ani není konstruován na běžnou výměnu řemenu během životnosti. Každopádně by měl... celý příspěvek > |
 |
Benzinová sekačka, 7.6.2007 "Nějak" se vyvážit dá, ale záleží právě na te přesnosti. Nedostatečně vyvážený nůž sice bude s klikou třepat o něco méně, ale i to ji respektive uložení nesvěčí. |
 |
traktůrek, 5.6.2007 Možná by sem mohl někdo napsat, jak tyto převovky fungují. Jak funguje tzv. hydrogear (bez chladiče oleje to nemůže být nikdy ono) a klasiku - čerpadlo - hydromotor mají jen opravdu pofi stroje, jak funguje tzv. man. převodovka, která se vůbec nedá k... celý příspěvek > |
 |
křovinořez, 4.6.2007 Že by další pan pooh? |
 |