Příspěvky uživatele - 4.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr pily Husquarna 353, Stihl MS 310, Dolmar PS5000, 25.1.2008
Pokut jsou problémy s velkým utažením svíčky u těchto pil, což já nedokážu posoudit, ale rozumím "preventivnímu" povolení a následnému utažení svíčky, protože to pak řešit v lese tím dodaným klíčem asi nebude nic moc. Výměna svíčky je jedna... celý příspěvek >
Volba vhodné elektr. řetězové pily, 24.1.2008
Pane Olivo ještě zvažte váš výběr a popřemýšlejte, zda by nebylo vhodnější volit pily, které mají motor v ose a ne napříč. Myslím si, že to stojí za úvahu. Něco podobného se zde loni řešilo a je fakt, že pily s motorem v ose jsou pohodlnější než... celý příspěvek >
Výběr pily Husquarna 353, Stihl MS 310, Dolmar PS5000, 23.1.2008
Tak v první řadě si udělejte jasno v těch litinách a slitinách, protože napsat (sice jinde), že jsou kartery z litiny od profíka nezní moc dobře a pak i já se přikláním, když jste si vybral fa. Dolmar k PS 5000. Jako profesionál budete spokojen.... celý příspěvek >
motory brigss stratton, 14.1.2008
TYPE / CODE
Bruska na nože sekaček, 11.1.2008
Přiznám se, že jsem nedoufal, že k vyváčení přistupujete zodpovědně. Brosku by jste mohl najít v nabídce Oregonu i jako příslušenství busek řetězů pil, ale bude to pálka.
Bruska na nože sekaček, 11.1.2008
Pokut si chcete brousit nože sám, měl by jste se také zajímat o vyvažovačku. Je důležitější mít dobře vyvážený nůž než řešit, jestli jsem z ruky broušený nůž zabral o pět stupňů více či méně. Máte-li vyvažovačku, pak nabrosit nůž bez seciálního... celý příspěvek >
T4 K14 vs TZ4 K14, 7.1.2008
Jedinej provokatér je Franc. Proč masíruje 11.107 který TV má a asi o něm ledacos ví a nejen o něm. Kdežto 7.146 nebo Franc, podle toho jak se mu to podaří napsat, vypadá, že na TV ani neseděl a pak napíše proč se osočujete. Jestli si chce hrát na... celý příspěvek >
T4 K14 vs TZ4 K14, 4.1.2008
Můžete mi to někdo vysvětlit? Tak bunny návod má, malotraktor používá patnáct roků a neví co je k čemu jaký táhlo? Jsem blbej já, nebo to připadá divný i někomu jinýmu? A bunny - a brzdit vlecku... nerad by som sa dozil chvile, kedy by ma naklad... celý příspěvek >
Pluh k zahradnímu traktoru?, 4.12.2007
A vůbec napište sem co vlastně máte za travní traktor. Ať víme o čem je řeč. To, že má 17 kW moc neřekne.
Pluh k zahradnímu traktoru?, 4.12.2007
Já bych v tom roblém viděl. Trevní zahradní traktory jsou určeny a konstruovány k sečení popřípadě mulčování trávy. Vše ostatní je jen doplněk- tak nějak no a orba u většiny těchto strojů i když se vám podaří pluh naroubovat za stroj,se podepíše na... celý příspěvek >
Vari Diesel, 3.12.2007
K tomu to stroji oficiálně neexistuje žádné aktivní příslušenství a z pasivního jen to, co je k Vari. Ovšem díky výkonu a třeba většímu odporu zeminy tento stroj ohne pluh jak nic.
Otáčkoměr, 14.11.2007
No přece proto, aby byla možnost měřit víceválconé čtyřtaktní motory i s jinou konstrukcí. Zde však hovoříme o otáčkoměru z nabídky Vari o rozsahu 0-19 999 ot/min pro jednoválcové motory a snímání imtulsů z kabelu svíčky. Aspoň doufám.
Otáčkoměr, 7.11.2007
Přátelé, vy, kteří stále toužíte po otáčkoměru je k dostání za necelou tisícovku u dobrých prodejců Vari, nebo přímo u zdroje v Libici. Lze s ním měřit čtyřtaktní i dvoutaktní motory v četně mot. pil. Pokut ho nainstalujete na stálo, budete mít... celý příspěvek >
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 7.11.2007
Za sebe říkam, že o tomto adapteru nic nevím a ani jsem se nesetkal s náznaky, že existuje. To ale neznamená že vím vše, to z daleka ne, jen v tomto případě prostě nevím. Pokut to někteří prodejci zaznamenali, měli by vědět, kde to sehnat. Mělo by to... celý příspěvek >
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 2.11.2007
Je jasné, že čtyři kola jsou čtyři kola a když se člověk podívá na pořizovací ceny přeba Vari IV stojí za to alespoň zauvažovat o poohlédnutí se po třeba jetém TK. Druhá věc ale je, jestli dotyčný má vůbec možnost skladovat tento stroj. Uskladnění... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika