Příspěvky uživatele - 4.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
tuzemské ekvivalenty zapalovacích svíček, 6.2.2009
Lze se bez obav spolehnout na tyto svíčky pro motorové pily či křovinořezy, nebo je podle Vašich zkušeností lépe se spolehnout na zahraniční tzv. originální díly značek Bosch, Champion, NGK? Já mám v poslední době problémy s kvalitou svíček NGK.... celý příspěvek >
Jaká je husqvarna 372 xp, 6.2.2009
Jak může být povedená, když jí praskají kliky. MS 260 se vytýká kolísání otaček. Proti HQ prkotina odstranitelná za pár kč. Ať mě někdo přesvědčí, že HQ s označením XP není na úkor živitnosti. Čím dál více se mi jeví XP= vyhnaná na maximum nízká... celý příspěvek >
Vari/Terra systém a mulčovac Tajfun?, 5.2.2009
Vtom případě proč ne Tajfun? Motor s vhodnou převodovkou již máte tak co?
Vari/Terra systém a mulčovac Tajfun?, 5.2.2009
Rozdrtí a celkem spolehlivě. Jen ta stará tráva musí ležet na vyšším strništi, aby se dostala spolehlivě k nožům. Tajfun nemá záměrně uzpůsobený speciální mulčoací nůž k nějakému extra sání za země. Poradí si i s rákosím, takže když nepotřebujete... celý příspěvek >
benzin do pily, 5.2.2009
Pánové, myslíte si, že ekvivalenty zapalovacích svíček do motorových pil české výroby jsou opravdu tou pravou náhradou, nebo je lepší se držet dražších značek Bosch NGK atp.?
Honda HRX 537 HXEA, 27.1.2009
Proč nebyl lanovod na záruku?
Koupě silnější motorové pily, 26.1.2009
Anonime, to myslíte vážně?  všechny Stihlky jsou standartně dodáváne s řetězem 3/8, podud si koupíte novou řetězku, lištu a řetěz můžete tam mít 0.325       To je lež jak sviňa
Koupě silnější motorové pily, 26.1.2009
Nemá náhodou MS 270 řetěz 0.325? A z toho výběru anonima by pro mě byla Stihl jasná volba.
Jaký zahradní traktor na 1800m2, 22.1.2009
Jenom jestli Tecumseh neudelal bankrot viz web.
Honda vs Briggs and Stratton, 14.1.2009
Tam je hlavně rozdíl v konstrukci převodovek šneková vs. přímé ozubení bez šneku. Jenže to je těžký někomu radit kdo chce nějaký motor a teď s nebo bez diferenciálu.
Honda vs Briggs and Stratton, 14.1.2009
Ptal jste se snad na motory, ne na převodovky Motor a převodovky jsou mezi sebou zaměnitelné. Hlavně vy musíte vědět k čemu všemu stroj budete používat tak podle toho snad volit nebo nevolit PVH a podobné věci.
Jaký motor pro Vari IV GCV160/GCV190, 7.1.2009
Je to přesně jak píše pooh. Jinak vy, co máte MJ-5 máte vlastně motor GXV 160 a to je motor zařazený do kategorie profi. Označení GCV je pro motory s vertikální hřídelí kategorie hobby. Ať se to někomu líbí nebo ne. GX = profi GS= polo profi GC=... celý příspěvek >
Honda vs Briggs and Stratton, 7.1.2009
Ano, vemte B&S je pro agzat vhodnější.
Ještě jsem zapoměl -  nelze provozovat rotavátor na převodovce DSK 316!!!
Petr K. určitě myslí meziřádkový rotavátorek s převodovkou T2 nebo-li motorová motyčka jak kdo chcete. Dá se tam dát na každou stranu buď po jedné nebo max. dvě menší hvězdice, které se točí v plech. krytu. Tento adaptér se už nevyrábí, ale do... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika