Příspěvky uživatele - 165.45

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Černý kořen, salsyfy - ale s fialovým květem, 4.5.2010
Ano, moc díky, já jak mě napadlo "kozí" tak jsem si řekla, že si to pletu s bršlicí "kozí nohou"... díky moc.
Zaštipování borovice, 15.4.2010
Záleží jak dalece jej zaštípnete a taky je potřeba přizpůsobit velikost ostatních výhonů. Já to třeba beru v polovině - hlavní výhon a ty kolem zaštípnu také, některé zcela odstraním, jinak by se to u vršku až moc zahustilo a vznikne tam velké... celý příspěvek >
Lze roubovat hrušeň na jabloň?, 9.4.2010
dik vsem kteri se podelili o sve zkusenosti... pepa
Problém motor Tera, 19.2.2010
Dělám servis takovéto techniky už léta. Nejvíc stojí oprava, kdy "šikovnej kutil samouk" rozvrtá úplně všechno. Stačí se přečíst předchozí rady a chudákovi majiteli nezbyte udělat s motorem úplně všechno. Od oleje po zapalování  A oprava... celý příspěvek >
Tuning pily, 14.11.2008
Já jsem vytunil Dolmarku 500 tím, že jsem byl lehce v rauši a nalil jsem do ní benzín do čtyřtaktní sekačky tudíž bez oleje. Po pár minutách začala měnit zvuk tak jsem k ní skočil a vypnul jsem jí. Po vychladnutí jsem vylil benzín a nalil novej s... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika