Příspěvky uživatele - 65.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Letní odrůdy jabloní - jakou si vybrat?, 30.9.2010
O školce ani množiteli nevím, ale z těch, kdo zahradničili již před 20 lety má Krasavu dosud většina na své zahradě.
Co je kyselé, co zásadité?, 30.9.2010
Můžete si koupit soupravu na určování pH půdy. Hrabanky z jehličnatých lesů jsou kyselé všechny. Orientačně lze posoudit půdu podle rostlin co v ní rostou. Pomůže i zkusmé polití hrsti zeminy octem
Rýč, 30.9.2010
Na stránkách e-shopu Fiskars se prodává 6 druhů rýčů v kategorii Rýče a lopaty a jeden hliníkový v kategorii Lehké zahradní nářadí (co jsem o něm psal výše),  to nepočítám různé polní lopatky a rycí vidle. Tedy minimálně 7 druhů rýčů. Mým... celý příspěvek >
Rýč, 30.9.2010
Poradil bych Vám pořídit si od Fiskarsu dámský hlinikový rýč. Není samozřejmě tak odolný a nezničitelný jako ten o němž diskutujeme, má o něco menší čepel, ale je podobně zakřivený ale hlavně lehoučký! Na dobývání kořenů a sdrnů z jílu to není, ovšem... celý příspěvek >
Co je to za odrůdu 2, 30.9.2010
Já to vyslovuji Kronselské
Co je to za odrůdu 2, 30.9.2010
Coxova reneta i Rubín je samozřejmě vtip. Smiřické skutečně tak vypadá, není ale tak lesklé a lenticely má ještě výraznější. Taky širší kalich. Ale vyloučit se to nedá.
Vysokokmen, 29.9.2010
Zasadíte-li jakýkoli stromek na bujné podnoži, naroubovat se dá. Jabloň se ujme i naroubovaná na nezakořeněný stromek krátce po vysazení, byť růst roubu v prvním roce nebude závratný. U peckovin bych si to netroufnul.    Různé odrůdy mají... celý příspěvek >
Lečo zavařené a zkažené, 29.9.2010
Přesto si myslím, že čerstvý olej přidaný až po otevření sklenice bude chutnat lépe.
Lečo zavařené a zkažené, 29.9.2010
U víček twist off je možno udělat test přichycení před zavařením odsávacím zvonem - vpáčené víčkop se chytne prakticky vždy. U omniovek to použít nelze. Omniová víčka standartně zajišťuji plechovými pružinami, které jsem pořídil kdsysi dávno s víčky... celý příspěvek >
Rýč, 29.9.2010
Nevím, jak je to u klasického rytí velkých ploch, ale mám za to, že velké plochy se neryly rýčem nikdy. Možná před vynálezem ruchadla. Máte pravdu, že rýče jsou dnes konstruovány pro drobné zahradnické práce - hloubemní jam, vyrývání stromlů. Tak... celý příspěvek >
Vysokokmen, 29.9.2010
Jabloně jste volila dobře. Primu bych nebral, je sice rezistent, ale překonanýˇ. Desert je chuťově bez konkurence a strupovitostí trpí málo. Taktéž Diadém - ještě pěknější plody, chuť velmi dobrá, byť Desert je jinde. Selena je pěstitelsky vděčná -... celý příspěvek >
Rýč, 29.9.2010
To je věc názoru a možná i techniky rytí.  Nic lepšího, než rýč Fiskars s celokovovou prohnutou rukojetí jsem zatím neobjevil. Mně osobně   vyhovuje ergonomií mnohem lépe než jakýkoli rovný rýč.  
Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 28.9.2010
Stromek terminál za každou cenu mít nemusí.  Zvažte spíš, je-li praktické, aby neměl ani kmínek.
Bělomasá broskev, 27.9.2010
Myslím si, že jde o semenáč. Všechny takto pozdní odrůdy, co znám, jsou žlutomasé.  Poslední bělomasá Krasava zraje necelý týden po RH.
Lignohumát, 27.9.2010
To já si tedy práci na zahradě bez L. představit umím. Stejně jako mí sousedé, kteří ho použili letos ke všemu. Výsledek?    Švestek minimum, hrušek velmi málo,  jablka strupatá, broskve žádné, ořechy žádné, brambory bídné a sežrané,... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika