Příspěvky uživatele - 229.109

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oleo-Mac 746T, 7.4.2010
Já k tomu jen tohle: mám OM 735, což je oproti tomuhle slabší stroj, ale po záběhu ho nijak nešetřím, sekám tedy strunou a skoro pořád na plný plyn(samozřejmě v řezu) a po cca 7 letech žádný problém. Příště bych asi vzal silnější, ale OM bych se... celý příspěvek >
Vari rozdiel, 7.4.2010
Ještě bych se zeptal na ty ventily, takže na OHV není potřeba hlídat rozvodový řemen protože tam není? Jak se nastavují ventily, dá se to zvládnout doma? Někde se tu psalo, že Honda je na to náhlá. A olej do motoru-postačí automobilový 15-40? Abych... celý příspěvek >
Vari rozdiel, 5.4.2010
Tak díky za vysvětlení, půjdu do toho, nashle.
Vari rozdiel, 5.4.2010
Dobrý den pane J.S., popište mi prosím rozdíly u motoru Honda 160 GCV x GXV. GXV by měl být profi? Jaký ja tam rozdíl? Výkony mají stejné, krouťák nevím. Jak je to s životností u obou? A ještě prosím cca kolik stojí ta odstř. spojka? Právě totiž... celý příspěvek >
Ako uskladniť kosačku na zimu, 29.3.2010
Už jsem to psal dvakrát, ale to co píše kolega nade mnou a já na motor když je sucho natáhnu ještě pytlík do odp. koše a stáhnu okolo hřídele. Ono tě to za čas pustí:-)
Nelze nastartovat motorovou pilu model 2115, 7.11.2009
Ta pila je totiž diesel, zkusil bych zapálený noviny k sání. Když pak ale naskočí, tak tahá zase pěkně odspoda.
Skladovanie krovinorezu, 7.11.2009
Asi by nebylo od věci po sezóně stroj očistit, do otvoru po vymontované svíčce nalít trochu 2T oleje, protočit motor a dát zpět svíčku. Osobně při poslední práci vyjíždím benzín. Na motor pak navléknu pytel z odp. koše a na hřídeli olepím. To je... celý příspěvek >
Koupe stihl ms 270, 12.10.2009
Jj, ostrý řetěz dělá divy!
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika