|
Příspěvky uživatele - 229.109
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Správné řezáni, 6.6.2010 Zdravím, k tomu přetáhnutí každýho zubu při doplňování paliva-je to asi to nejlepší, co se dá pro pilu i obsluhu udělat. To má pak pila hned "jiný výkon"! Kdo jednou zkusil, nechce jinak. |  | Zátěž křovinořezu, 27.5.2010 To je napsáno trefně, no já mám OM 735, taky už léta OK, jenom letos výměna prošoupané hlavy od země. Také dostává nárazově co proto a při kvalitní směsi no problem. Nebál bych se ho vzít někdy znovu, ale kapku silnější. Sekám 3mm strunou kulatou, je... celý příspěvek > |  |
|  | Zátěž křovinořezu, 27.5.2010 Možná bych to přirovnal k Š 105/120:-) |  | Zátěž křovinořezu, 27.5.2010 Tak s profi strojem bych to mlátil jenom strunou, mám farm a také seču jenom strunou, s poloaut. hlavou-klepnu a prodlouží se. Je třeba poslouchat motor(samozřejmě přes sluchátka), aby se nepřetáčel, to by mohlo znamenat potřebu prodloužit strunu.... celý příspěvek > |  | Krovinořez jaký? SH 43 nebo Active?, 24.5.2010 Pokud takovou plochu chcete sekat mot. kosou, tak si dáte. Je to dost, nepochybně s tím nemáte zkušenost, tomu napovídá i výběr "značek". Tohle je na křoviňák za cca 14-15 tis. Kč, s pořádným krouťákem a výkonem, jinak se nadřete jak vůl a... celý příspěvek > |  | Cub cadet RZT, Husqarna ZTH nebo klasika traktor, 19.5.2010 Za cenu okolo 100 tis. se dá sehnat traktor typu TK, viděl jsem i nějakou uloženku s pár motohodinami v inzerátu, vypadal dost dobře. Kolem 30 000 se k tomu dá koupit téměř nepoužitý mulčovač se záběrem 1 metr. Takový stroj bude při slušném zacházení... celý příspěvek > |  | Radiaca páka na vari, 18.5.2010 Tak jo, dík za vaše názory, asi bych to do budoucna viděl na tu dvojmontáž. Mohl byste mi o tom něco napsat, jak je to provedeno, popř. nějaké foto? Pokusím se na netu sehnat kola. Díky. J. |  | Radiaca páka na vari, 18.5.2010 Ještě jsem zapomněl napsat, že nahoru jedině couvám, jinak to je nechytačka. Se zapnutým kolíkem v kolech "na tvrdo", no a udržet v zatáčce někdy řidítka, to je docela soda, když je traktor v tahu. Na to asi ale žádná finta není:-( |  | Radiaca páka na vari, 18.5.2010 Zdravím, J.S., měl bych na Vás dotaz z trochu jiného soudku, využívám, že jste "na příjmu":-), tedy: mám přesně tu Vari jako vy, GXV 160, podle řidítek asi podobný datum výroby. Chtěl bych nějakým způsobem zjistit, jak je na tom motor ze... celý příspěvek > |  | Převodovka DSK 317 - protáčení hřídele, 25.4.2010 Já jsem to měl právě sundaný, ten palec šel do některých zubů špatně, tak jsem to utřel, lehounce jsem palec přejel bruskou(tak 0,2mm) a některé zuby na té litině trochu opiloval. Palec jde do všech, zpětná montáž OK, no a zase to nefunguje, už... celý příspěvek > |  |
|  | Převodovka DSK 317 - protáčení hřídele, 25.4.2010 Díky, kouknu na to a kdyžtak dám vědět, v převodovce to protočené naštěstí nebude, protože se v záběru točí obě poloosy, akorát levé kolo stojí, J. |  | Převodovka DSK 317 - protáčení hřídele, 25.4.2010 Jo jasně, budu rád, to jsem já jak jsem se Vás ptal na tu GXV, tak jsem ji koupil, nemá ještě ani očouzenej výfuk..asi to moc najeto nemá, i když je z roku 93, což mi někteří zrazovali, že je to starý. Když koukám na výkres, tak ten unašeč... celý příspěvek > |  | Převodovka DSK 317 - protáčení hřídele, 25.4.2010 A ještě prosím, na co je ta vytahovací páčka vedle osy řadicí páky, má to 2 polohy, to jsem se nikde nedočetl, děkuji. |  | Převodovka DSK 317 - protáčení hřídele, 25.4.2010 Dobrý den, mohl byste mi tedy poradit, co bych měl udělat, než to dám někam opravit? Na nic jiného kromě těch stavicích kolíků jsem nepřišel, pokud by to byla jen neznalost ze strany obsluhy(mojí), budu jedině rád, dík, J. |  | Převodovka DSK 317 - protáčení hřídele, 25.4.2010 Dobrý den. Koupil jsem Vari sestavu s uvedenou převodovkou. Objevil jsem závadu, totiž levé kolo se nedá tou západkou na kole zaaretovat. Jak jsou ty procvakávací rohatky, nebo co to je za systém. Hřídel z převodovky se točí celá, i šroub zvenku... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|