Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pískování trávníku - jaký písek lze použít, 7.4.2010
Niektore miestne loziska maju aj urobeny rozbor. Mozno sa to da zistit. Musi byt malo ilu, ale pozor, aj zvetravanim zivcov il vznika.
Kompostér, 7.4.2010
...uz asi vsetko bolo napisane. Moja skusenost je, ze komposter casto kapacitne nestaci. Preto napr.  s travou mulcujem. Snazim sa nedavat hrubsiu vrstvu travy do kompostu. Lepsie mat vrecia zosrotovanych konarov a premiesat tieto hmoty spolu.... celý příspěvek >
Hnojení česneku, 1.4.2010
Cesnak ma rad organicku zeminu a v takej vyrastie aj bez hnojenia. Ale ako kazda plodina potrebuje vyzivu. Ci ju zabezpecite striedanim plodin, alebo hnojenim... Treba vediet kolko a kedy! Este citacia z odbornej studie, zial v... celý příspěvek >
Na podzim trávník posypat mletým vápencem?, 1.4.2010
Nie je kysly. (staci test sadry s lakmusakom). Nema preco. Soli silnych kyselin su neutralne, slabych zasadite. Hydrogensiran je kysly a to sa sadrovca netyka. Hodi sa do pH neutralnych pod napriklad pieskovych, ktore sa stracaju mineraly ako... celý příspěvek >
Na podzim trávník posypat mletým vápencem?, 1.4.2010
Ak je poda zasadita, vapenec moze skor skodit. Zasaditu reakciu pody sposobuju opat len uhlicitany, hlavne vapenaty. Ten sa z pody neodstrani prakticky nikdy ak je poda plna vapenca. Na druhej strane, su pody, ktore trpia nedostatkom soli, vratane... celý příspěvek >
Domácí vodárna - ponorné čerpadlo = čím zavlažovat, 29.3.2010
Riesenie zavisi aj od volneho priestoru...  Tlakovu nadobu by som tam dal tiez, nech je jedno ake cerpadlo tam bude. Velmi to setri cerpadlo aj celu sustavu. Vypinanie cerpadla je po natlakovani nadoby a dosiahmuti tlaku aky mate nastaveny... celý příspěvek >
Co okusuje listy lekninu, 25.3.2010
Nejaka husenica si "odstrihne" kus listu a urobi taky zvitok v ktorej zakukli ci co... Niekde som to cital.
Doma dělané filtrace, 24.3.2010 Obsahuje fotku
Pan Hrkal velmi si cenime Vasu ochotu ako profika poradit nam amaterom. Keby ste neboli v Cechach ale tu na Slovensku, bol by som Vasu ochotu ocenil navstevou vasej fi. a nakupom techniky... Chcem tvorit nieco ... a mam takyto napad: Co... celý příspěvek >
Dlouhá klíčivost rajčete, 23.3.2010
skuste viac tepla. Radiator. 30 stupnov, ale pozor na vyschnutie. U mna dni dlho nic a na radiatore to slo za niekolko hodin!
Rajče tyčkové stupické polní ranné, 23.3.2010
Tiez som skusil tuto odrodu. Este mam len klicne listky, ale nejako sa mu nedari. Listy sa krutia akoby mu nieco vadilo. Vela vody, alebo priame slnko? Poradte! Je v perlite.
Popel na zahradu?, 23.3.2010
Aj pre popol aj pre hnojiva plati: Vsetkeho vela skodi.
Jak sázet semena a jak pikýrovat rajčata, 18.3.2010
V kazdom pripade Mirek vdaka za rady. Vas postup sa mi paci a skusam to tiez.... na rajcinach. Zatial mam rastlinky v mokrom perlite pri okne... ale prave listky este nemaju. Doteraz bolo take "tmave" pocasie, potom sa to tazko... celý příspěvek >
Jak sázet semena a jak pikýrovat rajčata, 18.3.2010
Ale Mirek v retazci "Semena ze zahranici" pise:  "V okamžiku kdy se dostane přísada z "líhně" opatrně tekutým hnojivem ji prolívám i když je v perlitu. Perlit se mi osvědčil na vše, počínaje paprikami a révou konče,... celý příspěvek >
Jak sázet semena a jak pikýrovat rajčata, 17.3.2010
OK. Cize v stave do vytvorenia pravych listkov uz menej tepla a predpokladam viac svetla. Je mi jasne, ze po pikirovani uz mozno pohnojit. Ako je to, kym sa vytvoria prave listky? Je dobre hnojit uz teraz? Ja mam este cerstvo vyklicine 2-3 cm... celý příspěvek >
Jak sázet semena a jak pikýrovat rajčata, 16.3.2010
Ano, slabo teply radiator dokaze pri kliceni rajcin zazraky. Ale kedy je treba zmenit rezim a kedy je uz tak vysoka teplota neziaduca? Az po presadeni, hned po objaveni klicnych listkov, alebo az po objaveni pravych listkov?
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika