|
1. sečení - vřetenová sekačka, 14.5.2010 Vretenovka je velmi setrna, azda by to trava mala prezit. |
 |
Pěstování rajčat na netkané textilii?, 14.5.2010 Cez vikend som chcel dat von rajciny. Nie je lepsie v tomto hroznom pocasi par dni pockat? |
 |
|
 |
Fiskars 2400 versus klasická káľačka, 14.5.2010 breza nie je drevo ale spongia |
 |
Rajče tyčkové stupické polní ranné, 12.5.2010 ...teto vikend ide von, aj s kamaratom STARTom a ich bejbinom. |
 |
Půda, 6.5.2010 Bola by to rarita. Vapenec sa v malokyslej pode rozpusta a pufruje pH spat do vyssich hodnot. Spomente si na skrupinu vajicka v octe,...asi takto by to dopadlo aj s vapencom iba s tym drozdielom, ze by sa uplne rozpustil. Jedina moznost je izolacia... celý příspěvek > |
 |
Jak sehnat ježka?, 6.5.2010 asi ano. Kolega ma zly zazitok, ked kupil otravu na slimakov... viete asi co nasledovalo. |
 |
Rajčata, 5.5.2010 minuly rok bol april extremne teply |
 |
Zurodneni pudy - jilovite, 5.5.2010 Ilove pody mozu byt aj zasadite. Podla mna su castejsie zasadite. Aj wiki pise" Alkali, or alkaline, soils are clay soils"...
V tych kyslych ako mate Vy, je vhodne pridat vapno ci vapanec. pravdepodobne mate v pode kaolin... ten... celý příspěvek > |
 |
Oprava plastového sudu, 5.5.2010 Ano,... uz som to absolvoval, da sa to aj horucim vzduchom. Burka urobila paseku (nielen zo sudom) a pri tomto doslo k nehode... Obetoval com kus rozmlateneho vrchu a horucim vzduchom to zaplatal. Neslo to moc dobre, ale podarilo sa....netecie!
Inak... celý příspěvek > |
 |
Zurodneni pudy - jilovite, 5.5.2010 Prevencia odsolenia ilovej pody moze byt dosiahnuta nielen vapnenim ale aj pridanim mleteho sadrovca. Je pH neutral a mate na niekolko rokov pokoj. Struktura podu bude podstatne lepsia. Uz sa tu o tom pisalo. Mozno by som z polovice urobil travnik a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Hnojení popelem, 5.5.2010 Strucne,...popol skoro vsetko okrem dusika. Sypanie popola k stromkom je lepsie ako na hlavu. Poda dostane viac uz menovanych prvkov. Popol obsahuje aj fosfor. Iste, pomer prvkov mozno nie je pre kazdu rastlinu idealny, ale lepsie ako nic. Mozno... celý příspěvek > |
 |
Zelena voda v jezírku, 4.5.2010 ...myslim, ze na cistenie vody je riasa velmi dobra, asi lepsia ako bakterie a urcite lepsia ako cistiace rastliny. Mnohi sa cuduju, ked si spravia k jazierku potocik, ako sa im casom precisti jazierko. Predsa velka plocha v potoku, rast rias, zvacsa... celý příspěvek > |
 |
Je toto moniliový úžeh?, 4.5.2010 ma to zmysel este striekat? |
 |
Hnojení na list - kdy a čím?, 3.5.2010 ako ste zavrtali tie drenazky?...aby sme sa moc nenarobili... |
 |
Elektrická sekačka?, 29.4.2010 ...takto sa to neda. Popiste na co ju potrebujete, caste kosenie okrasneho travniku, alebo menej caste kosenie luky,...klucova je velkost plochy a clenitost travnika. Pripadne i tvar plochy a rozmery....a financne zdroje. |
 |