Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Reva breci, 23.3.2010
Nechat být. Tlak vody je takový, že zamáznutí je k ničemu.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 18.3.2010
Dnes jsem v HK koukal na pupeny broskvoní - a jsou už lehce pootevřené. Tak jsem stříkal Syllitem. Až budou prášit lísky, tak je postříkám ještě jednou.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 10.3.2010
Tak jsem dnes nasel papriku do agroperlitu, řapíkatý celer do substrátu a okrasný tabák taky do substrátu. Byl jsem zkontrolovat palmy, agave a oleandr - přitápím jim v bývalé prádelně obyčejným horkovzdušným ventilátorem ve spojení s mechanickými... celý příspěvek >
Odrůdy paprik, 8.3.2010
Corno ditoro rosso jsem pěstoval vloni venku v Hradci Králové a povedla se, mohu doporučit.
Jahodník Grandian F1, 8.3.2010
Dobrý den, koupil jsem semínka jahodníku velkoplodého stáleplodícího Grandian F1 /fa SEMO, 12 semen, Kč 30,-/, má někdo zkušenost s touto odrůdou?
Paprika jako dvouletka?, 5.3.2010
Asi je to o tom, že rajčata a papriky jsou ve své domovině víceleté rostliny.
Výsadba révy vinné, 5.3.2010
Ještě bych upřesnil: Když koupíte révu roubovanou v kontejneru nebo volně, tak se celý kmínek sází do země tak, že jen místo roubování je asi 5 cm nad zemí.
Černo-červená rajčata, 5.3.2010
Letos jsem žádná barevná rajčata v OBI nenašel...
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 5.3.2010
Dnes je v HK větrno a zataženo a -2 stupně. Stromky mám už ostříhané, révu taky, takže pohoda. Na výsev rajčat a paprik je ještě čas... Naseju asi okrasný tabák - výsev II -III. Takže dobrý oběd a káva, prostě v klidu čekám na jaro.
Jak ostříhat loňskou meruňku, 5.3.2010
Dobrý den, pouze bych odstranil výhony směřující do koruny teď jednorázově a dost. Já meruňky zásadně nestříhám kvůli zanesení původců mrtvice meruněk do ran a klejotoku, a mám je pěkné.
Kruhové fleky shnilé trávy v trávníku, 3.3.2010
V případě nedosažitelnosti Heritage lze použít Ortiva.
Celer - hloubka přepichování, 3.3.2010
NE NE, jen tak, jak rostl dříve, mělce.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 28.2.2010
Já jsem dokončil řez ovocných stromů a keřů /černý rybíz - to je vůně, když se o něj zavadí/ a révy. A stříkal jsem broskvoně Championem - byl to druhý postřik, poprvé jsem stříkal loni v listopadu. Jinak na zahradě je místy ještě kolem 15 cm sněhu.... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 26.2.2010
No to se máte. V HK je místy ještě dvacet centimetrů sněhu. Na setí si musím počkat. Přesazoval jsem muškáty.
Reva a vápno, 25.2.2010
Réva se běžně vápní, pokud není půda samý vápenec. Ničeho se nebojte.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika