|
Příspěvky uživatele - 48.252
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olej v spojke, 19.1.2010 Gufero, nic jineho mě nenapadá... |  | Motor sekacka, 19.1.2010 Tak kde sehnat nějaký solidní motor? Kdyš se divám na Brigss tak jsou drahší než než celá sekačka. |  |
|  | Nikasil u dvoutaktu, 19.1.2010 ten hliník je upraven honováním a na tom je vrstva nikasilu. Proto to tam je vidět.
Luboš |  | Motor sekacka, 19.1.2010 Chlapi mám prosbu, co řikate na motor Tecumseh Prisma 3.7 KM
Potřebujji motor na sekačku z maunfildu, ten je už na odpis a potřebuji druhý. Je tam dobrá cena a je nový.
Díky lubos |  | Tak už to je tady - iTEST - farm., 24.9.2009 no že jsem si nekoupil pilu od Béďi Travy, ale obyčejnou Solo... Biju se do hlavy. |  | GGP SV 150, 18.9.2009 Jo ještě mě zklamalo že uložení kliky v kartrech nemá ložisko nebo aspoň pouzdro. Sprosta díra a v tom klika. |  | GGP SV 150, 18.9.2009 Chlapi, je tomu dvě léta co jsem kopil sekačku v MF, byl sem ... ale budiž, byla zbytečně draha. Je tam motor SV 150 a po 14 dnech jsem přesekl trubku, proběhlo biti do hlavy a rovnaní kliky. Motor pak šlapal. Stalo se samé před měsícem jak jsem ji... celý příspěvek > |  | Upozornění všem majitelům sekaček pil a dalších přístrojů, 16.9.2009 ani děti nemůžou za vše, po autonehodě jsem ležel ve špitale vedle borce co dal kotouč z mafla do flexy, půl chodila pryč a potkal sem čtyři co potkali cirkuli a parčlanků či prstu šlo pryč |  |
 |
|
|
|