Příspěvky uživatele - 48.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Olej v spojke, 19.1.2010
Gufero, nic jineho mě nenapadá...
Motor sekacka, 19.1.2010
Tak kde sehnat nějaký solidní motor? Kdyš se divám na Brigss tak jsou drahší než než celá sekačka.
Nikasil u dvoutaktu, 19.1.2010
ten hliník je upraven honováním a na tom je vrstva nikasilu. Proto to tam je vidět. Luboš
Motor sekacka, 19.1.2010
Chlapi mám prosbu, co řikate na motor Tecumseh Prisma 3.7 KM Potřebujji motor na sekačku z maunfildu, ten je už na odpis a potřebuji druhý. Je tam dobrá cena a je nový. Díky lubos
Tak už to je tady - iTEST - farm., 24.9.2009
no že jsem si nekoupil pilu od Béďi Travy, ale obyčejnou Solo... Biju se do hlavy.  
GGP SV 150, 18.9.2009
Jo ještě mě zklamalo že uložení kliky v kartrech nemá ložisko nebo aspoň pouzdro. Sprosta díra a v tom klika.
GGP SV 150, 18.9.2009
Chlapi, je tomu dvě léta co jsem kopil sekačku v MF, byl sem ... ale budiž, byla zbytečně draha. Je tam motor SV 150 a po 14 dnech jsem přesekl trubku, proběhlo biti do hlavy a rovnaní kliky. Motor pak šlapal. Stalo se samé před měsícem jak jsem ji... celý příspěvek >
Upozornění všem majitelům sekaček pil a dalších přístrojů, 16.9.2009
ani děti nemůžou za vše, po autonehodě jsem ležel ve špitale vedle borce co dal kotouč z mafla do flexy, půl chodila pryč a potkal sem čtyři co potkali cirkuli a parčlanků či prstu šlo pryč
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika