|
Příspěvky uživatele - 20.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plíseň na cuketách?, 5.1.2011 Děkuji všem za rady. Listy jsme odtraňovali, ale stříkali proti plísni, takže za pár dní to bylo zpět. Letos budu poučená a připravená . |  | Plíseň na cuketách?, 5.1.2011  Dobrý den, moc bych prosila o radu. Už druhý rok mi cosi napadlo cukety. Všude čtu, že na cuketách se nedělá plíseň, ale přesně jako plíseň to vypadá. Za nedlouho se choroba rozrostla i na dýně (dále i k sousedům, za což mě moc... celý příspěvek > |  |
|  | Smrk - choroba nebo škůdce?, 17.5.2010 Děkuji moc za rady. |  | Smrk - choroba nebo škůdce?, 17.5.2010 Aha, takže se nemusí kácet? Někdo mi tvrdil že ano. |  | Smrk - choroba nebo škůdce?, 17.5.2010  Prosím, poradí mi někdo, co se to objevilo na našem smrku za škůdce nebo chorobu? Předem děkuji |  |
|
|
|