|
Příspěvky uživatele - 92.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 6.2.2011 Tak přeci se povedlo, po obědě jsem se zdravě naštval a i přes vítr broskvoně postříkal Kuprikolem. Kdybych to neudělal dneska, tak asi nikdy... Moc práce a málo času... |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 6.2.2011 Díky za pochvalu, fotek mám spoustu, až to bude hotové, tak tady vrazím celý postup, snad to někomu pomůže. |  |
|  | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 6.2.2011 Nám se nedaří broskvně postříkat, když už konečně teplota vyleze nahoru, tak fučí uragán. Snad se to uklidní a odpoledne provedu první postřik. |  | Chci novou meruňku, 6.2.2011 Stát se může ledacos, ale loňský extrém se snad nebude opakovat. Vše zlé je ale pro něco dobré, stromy si odpočinuly, nahodily hodně nového dřeva a úrado by mohla být letos dobrá. Koukal jsem na jádroviny a mají nasázeno opravdu spoustu květných... celý příspěvek > |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 6.2.2011  Pěkná práce.
Já jsem ze stavbou zhruba v půlce, fotím krok po kroku, tak to tady po dokončení hodím na net. Zima mě překvapila, tak dokončení bude asi někdy na konci jara. Při práci toho člověk moc nestihne a já se řídím příslovím, že raději třikrát... celý příspěvek > |  | Chci novou meruňku, 6.2.2011 Já mám kromě Vecotu, Bergerona, Dariny a Kompakty i Pincot, zatím se jeví velice dobře, loňské první plody byly super a to přesto, že loňský rok stál za prd. Měla prvních pár plodů, které vydržely až do dozrání na stromku, oproti Darině, kde... celý příspěvek > |  | Jak vyresit zpevneni kopecku, 8.1.2011 Vymyslet se dá ledacos, od skalky, přes betonovou či zděnou zídku po gabionovou konstrukci. Mě osobně se nejvíce líbí gabiony, kdy do pozinkované madrace je vkládán lomový kámen. |  | Uzení ve vodním grilu, 26.12.2010 Vypadá to skvěle. |  | Stavba udírny, 21.12.2010 Nemůžu si pomoci, ale uzení je vlastně nedokonalé spalování dřeva. Dle mého také nepatří rošt do ohniště udírny. |  | Dřevo na uzení, 14.12.2010 Z Vašeho výčtu dřev bych nesouhlasil pouze s jasanem, zkošel jsem ho (i na základě Vašeho doporučení) a samotný výsledek nebyl dobrý. Už při hoření tak nějak divně smrděl (podobně jako vrba, topol?). Toť mé zkušenosti. |  |
|  | Dřevo na uzení, 14.12.2010 Půlku dobře naloženého stavebného kolečka. |  | Sadíte už česnek?, 1.11.2010 Loni o takovém čase už mrzlo, to se pak těžko odhaduje, kdy sázet. Sám dělám česnekovou pastu (neuskladňuji až do jara palice...) a dle mě je lépe sázet okolo 20. října, než na jaře... |  | Kdy a jak správně zastřihávat broskvoně, 30.10.2010 ...teď už asi nic... |  | Sadíte už česnek?, 24.10.2010 Doba vhodná je, v sulce se máčí 12h, nechá se oschnout a vysazuje se. |  | Přesazování mladých švestek, 12.10.2010 Nepovažuji se za odborníka, ale dle mě jde o babskou radu. Stromku, respektive jeho kořenům, přesazování určitě neprospěje. |  |
 |
|
|
|