Příspěvky uživatele - 92.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 9.8.2011
Není třeba věšet hlavu, perfektně funguje Rudokit NT 1350, ten snad drží perfektně i na skle. Vyzkoušeno, kupoval jsem to v jednom specializovaném obchodě v Ostravě - Porubě. Drží skvěle...
Začínající hniloba ořešáku, 12.7.2011
Dobrý den, máme na zahradě asi 11 let starý ořešák s průměrem kmenu asi 15-20cm. Před dvěmi roky (v srpnu 2009) jsme mu uřízli asi 5cm silnou větev. Dnes už se řez skoro celý zavalil. Problém je, že ze zbylé úzké štěrbiny, která ještě zůstává,... celý příspěvek >
Pomoc s rajčaty, 28.3.2011
Podle mě je příčinou samotný substrát s granulovaným kravským hnojem. Příliš dusíku mladým sazenicím nesvědčí.
Lávová drť, 20.3.2011
Víte, ono bez ohledu na dnešní díl Receptáře, kde asi představovali lávovou drť, musím konstatovat, že tento pořad je v podstatě nesledovatelným. Tolik reklamy (bohužel i skryté) není vidět snad u žádného pařadu (finále ligy mistrů počínaje a... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 5.3.2011
Tak jsem splnil povinnost a dneska podruhé umyl broskvoně Kuprikolem. Alespoň mám čisté svědomí :)
Loni zakoupený substrát, 27.2.2011
Nevyhazovat, můžete v klidu využít. Možná bude jen trochu proschlý.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 27.2.2011
Já jsem Mirku letos stihnul jen jeden postřik a jsem za něho rád. U nás už tři týdny mrzne jak praští (inverze na ostravsku dělá divy - na horách 0°C, v nížinách -10°C) a nevypadá, že bude lépe.  Dneska vyjímečně je kolem nuly, chvilku... celý příspěvek >
Hraboši a brambory, 26.2.2011
Zahradničení je bezesporu koníček, někdo utápí peníze v hospodě, jiný v autech, třetí třeba na lyžích. Dost dobře si ale nedovedu představit ekonomiku pěstování brambor s použitím králičího pletiva.  Slyšel jsem, že proti hryzcům se do řádku k... celý příspěvek >
Jaké odrůdy paprik na balkon?, 26.2.2011
Semena jsou teď v zahradních potřebách plné regály, doporučuji zajít a vybrat dle sortimentu. Já sám jsem si oblíbil Amy. Možností je však spousta.
Cihlová cesta, 13.2.2011
Vypadá to Tondo moc pěkně.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 11.2.2011
Bohužel žádný podrobný plánek nemám, je to zatím čilá improvizace vycházející ze základních rozměrů cihly (25x11,5x6,5). Už mě svrbí ruce a těším se, až to dokončím. Po odskoušení zveřejním podrobný technický popis, včetně fotodokumentace.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 11.2.2011
Velice povedené, pěkná ukázku vyzděného sopouchu a zrcadla. Často na tyto zásady stavitelé zapomínají a potom se diví, že jim krb kouří do tváře.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 9.2.2011
Paráda, krásný designe!
Chci novou meruňku, 6.2.2011
Ničeho nebojte, meruňka nemá ráda moc vody a když zakoření, tak si vodu vždycky najde. Já bych to neřešil.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 6.2.2011
Ano, 30g/5l
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika