Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je možné v této roční době ještě nasadit brambory?, 7.8.2008
Letošní brambory klíčit nebudou. Musí to být opravdu loňské. Někde jsem četl, že letošní brambory se dají oklamat tím, že se poškrábají a dají namrznout. Teoreticky na tom něco bude, asi se urychlí rozklad látek, rostlinných hormonů, které brání... celý příspěvek >
co je to za jehlicnan?, 6.8.2008
Je to tak. Jsou to ty "pokojové smrčky či jedličky", co mají v každém obchodě s květinami, ale větve jim visí kvůli nepřirozeným podmínkám dolů /mají málo světla a moc tepla/. Jiné druhy se prodávají u nás jako zimovzdorné, ale nevím...... celý příspěvek >
Rajčata - recepty, 4.8.2008
Mám super rcept na setrilovaná rajčat ve vlastní šťávě, zachovají konsistenci, dají se pak krájet, polévka je z nich dobrá. Celá, zralá, ale tvrdá rajčata pěstí namačkám do 0.75 sklenic. Některé pukne, to je taky dobře, potřebujeme mít i vodnou... celý příspěvek >
Postřiky a počasí, 21.7.2008
Dobrý den, letos mně připadá, že vyvolám déšť, sotva se objevím na zahradě s postřikovačem. Ale tak nějak ze zkušenosti - aspoň 2 hodiny nesmí pršet a postřik musí zaschnout. Třeba Kuprikol, Sulikol a Dithane jsou po dešti na listech vidět, špatně se... celý příspěvek >
čím na perenosporu, 9.7.2008
Nebo Quadris 3 x po týdnu a pak měď
Hnědé skvrny na listech révy, 9.7.2008
Mě se to povedlo směsí Sulikolu s Kuprikolem, bylo asi 20 stupňů, ale druhý den až 30 stupnů. Je to tak.
cuketa kvete, ale neplodí, 9.7.2008
To je špatně nebo dobře, že neplodí??? /Dělám si legraci!/
Rajčata zničená od krup, 27.6.2008
Dobrý večer, jak jsem koukal na televizi, tak můžeme být rádi, že máme rozbitou jen tu zeleninu. Štve mě to, protože se od jara kolem toho motám, pěstuju sadbu od semínek, kupuju postřiky atd. Ale chudáci lidi, které to postihlo mnohem hůř.
Světlušky, 23.6.2008
A taky v Orlických horách, například ve Zdobnici.
stromy a mravenci, 17.6.2008
Dobrý večer, v podstatě kdykoliv zjistíte mšice. Záleží jen na ochranné lhůtě přípravku /např. Calypso jen 14 dnů/.
Rajcata - nafialovele fleky, 14.6.2008
Vypadá to jako čerň rajčatová
pes - postrach truhlíků, kytek a stromků, 13.6.2008
Jsou to Bestie s vekým B, ale neuvěřitlně milí a muckací psi!!!
Rajcata - nafialovele fleky, 13.6.2008
Ridomil Gold nebo Ortiva, co nejdríve!!!
okurky, 13.6.2008
Místo salátovek klidně pěstujte nakládačky, jsou chutnější. Aby z okurek něco bylo, musí se vysévat nejpozději do poloviny června. Tzv. Antoníčkovy okurky.
Jak zničit chrousta, 12.6.2008
Chroustků máme kazdý červen plnou zahradu. Celkem je to zpestrení teplých večerů, kdyby larvy nepronásledovaly ty bestie, krtci!!!
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika