|
Příspěvky uživatele - 191.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co teď s kadeřavostí?, 28.3.2009 Mně Sulka zbyla po postřiku révy, tak jsem ji taky použil /po Championu a Syllitu/. |  | Co dělat proti plzáku španělskému?, 27.3.2009 Mně pomohl Vanish pelety i Mesurol. Možná ten Vanish vydrží déle ve vlhku. Mesurol má ochrannou lhůtu. Obojí se nesmí sypat přímo do rostlin, ale jen po okolí záhonu, pak žádná OL není. Předloni jsme měli plzáků plno, vloni málo, ale sypal jsem fest... celý příspěvek > |  |
|  | Göcsei Zamatos, 26.3.2009 Dobrý den, dostal jsem tuto odrůdu jako stolní. Zjistil jsem, že to je moštová. Doufám, že jíst půjde!? Máte někdo bližší informace o této odrůdě. Dík. |  | Má to cenu?, 26.3.2009 Z hlediska okrasy - proč ne. Raná odrůda by tam mohla dozrát. |  | Výběr odrůd - Neptun, Rhea, Picurka, Uran,, 26.3.2009 Picurka zraje koncem srpna a je vynikající, sladká - až mě to překvapilo. Kodrjanka je trochu pozdnější a moc úrodná, je třeba nechat jen dva hrozny na letorostu, ale taky chutná. Zraje začátkem září. HK |  | Kalanchoe, 26.3.2009 Kalanchoe se nevyplatí pěstovat doma. Je vypěstovaná ve skleníku za určitých podmínek /teplo, světlo, chemické látky/ - aby košatila a nevytahovala se. To doma nedocílíte. Je lepší si vždy koupit novou. |  | Dřevěné pražce jak ošetřit?, 24.3.2009 Je to nebezpečný odpad!!! |  | Už stříháte růže?, 24.3.2009 Růže jsou v teplejších oblastech už probuzené. Odkrytí a řez je už nutný, pokud ještě neleží u Vás sníh. |  | Cestička z nádražních pražců, 22.3.2009 Před mnoha lety nějaký chytrák udělal z pražců vor na písníku. Jako děti jsme samozřejmě po něm lezly atd. Všichni jsme měli šerednou vyrážku na místech největšího kontaktu - záda, stehna zezadu, břicho, lokty. Je to svinstvo. |  | Odrůdy odolnější proti kadeřavosti, 22.3.2009 Stříkal jsem v listopadu Championem a letos začátkem března Championem a před týdnem Syllitem. |  |
|  | Odrůdy odolnější proti kadeřavosti, 22.3.2009 Myslím, že žádné odolné odrůdy nejsou. To by už bylo dávno v povědomí pěstitelů. |  | Postřik révy vinné, 18.3.2009 Těsně před rašením se keře omyjí Sulkou proti roztočům. |  | Vinná réva - pláče, 18.3.2009 Stříhá se nejlépe od poloviny února do poloviny března. Ve velkovýrobě je to už třeba od prosince do konce března. |  | kustovnice čínská, 13.3.2009 Copak rýma, chřipka či angína..., ale na postavení... to taky nefunguje! |  | Těchlovan, Regina, Horka, 11.3.2009 Těchlovan je Van x Kordia. A Těchlovice mám kousek. Je cizosprašná, čili potebuje v době květu jinou třešeň k opylení. Není problém, mají-li sousedi taky třešně. Jestli ne, tak bude plodit velmi málo. Je to kvalitní pozdnější odrůda. Jako pozdní bude... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|