Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ochranny postrik, 16.4.2009
Jedná se asi o 10 stromků různého stáří, tisíc korun na to možná padne, ale dělám to pro zábavu a jablka máme kvalitní ještě nyní.
Ochranny postrik, 16.4.2009
Letos mám toto schéma Jádroviny 1/ růžové poupě - Zato + Dithane + Reldan 2/ ihned po odkvětu - Zato + Dithane + Reldan + Nissorun 3/ první vlna obaleče - Topas + Dithane + Reldan 4/ druhá vlna obaleče - Zato + Calypso Slivoně 1/ při opadu 80... celý příspěvek >
Ochranny postrik, 15.4.2009
Mám vymakané minimální 4 postřiky jádrovin a 2 slivoní a funguje to na 95 %. Chce to ale výdrž, protože se stříká i ve vegetaci /červen, červenec/, kdy to většina vzdá, protože ovoce vypadá ještě dobře. Můžu se podělit, ale na vysvětlování proč právě... celý příspěvek >
Jak a kdy ostrihat tato, 15.4.2009
Já bych je skácel, je to strašně zanedbané.
Mají se otrhat květy z loni zasazených stromků?, 14.4.2009
Počkejte, jak odkvetou. Nějaký plůdek bych tam nechal.
Postrik proti pilatce, 14.4.2009
ZOLONE už není!
Pilatka švestková, 14.4.2009
Mně se osvědčil postřik při opadu cca 80 % květních plátků. Pilatka klade do květu a po odkvětu asi během týdne se líhnou larvy. Používám Reldan.
Oranžové kuličky v koupené zemině, 14.4.2009
Nebo vážou vodu.
Meruňka kvete, 13.4.2009
HK dokvétá, dnes byl přízemní mráz, voda v hadici byla zamrzlá.
Meruňka - Baycor, 12.4.2009
Mám krásnou meruňku, asi desetiletou. Kvete, pak větvičky zaschnou a sklidíme několik plodů. Co to je za odrůdu, to nevím. Plody má spíš drobnější. Diagnóza - moniliová spála. Takže letos: Těsně před květem Baycor /7.4./ a při opadu taktéž /13.4/. Už... celý příspěvek >
Meruňka kvete, 12.4.2009
V HK v plném květu, za 3 dny bude už po.
Kadeřavost, 6.4.2009
Postříkejte ji hned mědí /Kuprikol, Champion/ a za 10 dnů Syllitem. Nebo pro zjednodušení oba postřiky Syllitem. Ale jmenované přípravky se Vám doma neztratí.
Pěstební tvar Vertiko, 31.3.2009
Kupte si brožůrku V. Kraus, Pěstujeme révu vinnou /mají ji v OBI apod./
kdy strihat broskvone?, 28.3.2009
Broskvoně se stříhají v tuto dobu. Klidně můžete stříhat i v době květu.
Co teď s kadeřavostí?, 28.3.2009
Nic si z toho nedělejte v HK už taky prší. To je klasika, když něco postříkám, tak to zmokne.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika