Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co do truhlíku?, 24.1.2010
Bakopa je převislá kytka, molice je hmyzí škůdce. Zdejte si názvy do vyhledávače.
Odrůda rajčete, 24.1.2010
Mně se vloni chutnala Bejbino /výborná rajčatová chuť, nejsou tak malá, jak se zdá na obrázku/ a Torino F1. Dnes jsem koukal na semínka v OBI a tyčková, venkovní, raná a k tomu ještě F1 v podstatě nemají. Všechno je určeno pro skleník a jen... celý příspěvek >
Vadnoucí fuchsie, 24.1.2010
Fuchsie a vrbovka jsou příbuzné rostliny, třeba mají společné škůdce nebo choroby?
Čajovník, 24.1.2010
Já jsem si ho před několika dny objednal ze Zahradnictví Kruh. Došel vpořádku. Pro pěstování je důležitá zálivka dešťovou vodou /já používám destilovanou/ a jako substrát rašelina, protože nesnáší vápno. Asi by šel použít i substrát na azalky a... celý příspěvek >
Draví roztoči, 22.1.2010
Dobrý večer. Proti pilatce a obaleči žádní draví roztoči nepomůžou. Požírají zase jen roztoče, kteří sají na rostlinách /svilušky/. Proti pilatce se stříká insekticidy při opadu květních plátků a proti obalečům podle AMS SET na stánkách Státní... celý příspěvek >
Kočka na zahradě, 22.1.2010
Když ono bez chemie by to asi nešlo. Spotřeba potravin je vysoká a levných zvlášť. Bio potraviny by byly asi problémem. Ale /teď trochu provokatérsky/ buďme rádi, že jsme v Evropské unii. Řada přípravků je zakazována, pro jejich potenciální... celý příspěvek >
Ještě se k tomu vrátím... Ve střevě žije móóc druhů baktérií a tvoří minimálně jeden kilogram objemu střeva dospělého člověka. Tento systém metabolizuje v takové míře jako játra. A co je pozoruhodné - je mikrometry vzdálen od buněk těla a nic se... celý příspěvek >
Pravda, pravda... Každé hov.o je z větší části tvořeno baktériemi, které s živočichy a tedy i s námi žijí ve střevě. A kráva má v bachoru bachoříky /prvoky/, ze kterých máme mléko. Jinak by kráva tolik bílkoviny denně nevyrobila.
Pozdní odrůda jabloně, 15.1.2010
Melrose jsem vykopal, trpěl hnědými skvrnami až do dužniny /asi fyziologickými, v HK je na jablka skoro teplo/. Jinak strupovitosti se nebojím, stříkám.
Trachycarpus fortunei (Žumara) - pestovanie, 15.1.2010
Palma z Tuniska je obvykle Chamaerops humilis - Žumara nízká. Ta u nás nepřezimuje venku. Je to krásná palma, nízká, ale vyžaduje chladné přezimování. Já je mám z Tuniska asi dvacet let a zimují ve světlém kumbále při teplotě asi + 5 st. Ze začátku... celý příspěvek >
Pozdní odrůda jabloně, 15.1.2010
Dobrý večer. Poraďte jakou odrůdu jabloně pro dlouhou skladovatelnost. Mám Idared - klasika docela kvalitní a Karmínu - ta zklamala. Plody nevydrží tak dlouho, jako Idared. Teď v lednu je už po ní. Golden D. je už taky přezrálý. A to mám podmínky pro... celý příspěvek >
Palmy v Kanadě, 15.1.2010
Dobrý večer. Koukal jsem v televizi, jaké mají krásné zimovzdorné palmy na ulici v Vancouveru v Kanadě. U nás by to šlo určitě taky.
Nejvyšší nadmořská výška, 12.1.2010
A já Hradec Králové 230 mnm pěstuju vše co se dá.
Ananas, 8.1.2010
Lépe ale přezimuje při teplotě kolem 15 stupňů.
Rajcata a Papriky, 6.1.2010
Teď jsem koukal na výpis z účtu a banka si tam účtuje k tomu ještě poplatek 250,- Kč. To budou drahá rajčata!!! To snad není pravda...
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika