Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda rajčete, 25.2.2010
San Marzano jsem pěstoval před několika lety. Je podlouhlé, tvrdé a má málo šťávy. Výborné bylo na zavařování i na kečup. Je to pozdní vzrůstná odrůda. Celkem dobré.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 23.2.2010
Pokud bude takhle teplo, tak v HK bude po sněhu do pátku či soboty.
Zbytky postřiků na plodech, 21.2.2010
No, pokud máme v pořádku metabolismus mědi /a to má snad skoro každý/, tak by nám na hroznech a ve víně neměla vadit. Můžeme se utěšovat, že měd patří ve stopových množstvích k nepostradatelným prvkům a nadbytek se vyloučí. Pokud je to přijatelný... celý příspěvek >
Postřik proti přezimujícím škůdcům u révy, 21.2.2010
Není to až tak jednoduché, kupte si brožůrku Pěstujeme révu vinnou od Viléma Krause, nakl. Grada. Mají ji v každém O-I a Ba--axu atd. Je to tam podrobně rozepsáno pro potřeby malého pěstitele.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 14.2.2010
Už mám ostříhané skoro všechny jabloně a chystám se na révu.
Paprika pálivá, 10.2.2010
No po zkušenostech s těmi zvonečkovými ani ne .
Paprika pálivá, 10.2.2010
Vloni jsem koupil na trhu sazenici pálivých paprik - dlouhých, červených. Opatrně jsme ji přidávali do guláše apod. Ale efekt žádný. Byla to normální sladká paprika. Není nad vlastní sadbu. Předloni jsem měl zvonečky, a ty pálily jako ďas.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 31.1.2010
Já jsem se brodil na zahradě ve sněhu do půl lýtek. Už mám teoreticky vymyšleno co kde přiříznu. Ptáčkům jsem doplnil slunečnici a větším ptáčkům /havranům/ jablíčka. Moc jim chutnají, nestačím doplňovat. Letos mám jablek ažaž, tak ať si užijí.
Previcur, 31.1.2010
Previcur nebo Merpan.
Kdo zná tuhle kytičku?, 29.1.2010
Není to ženich od nevěsty a drůžičky???
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 27.1.2010
Když rajčata přesazuju do pařeniště, tak mají 3 - 4 pravé lístky a když je sázím ven, tak už mají na květ. A začínají zrát od začátku července. Doma bych takové pevné sazenice nevypěstoval. Papriku taky sázím ven už nakvetlou. A úrodu mám tak od... celý příspěvek >
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 26.1.2010
Pro zantpetsku: Pište háčky a čárky, nedá se to číst. Ale jinak dobrý!!!
Semena ze zahraničí, 26.1.2010
Na sušení by se hodila San Marzano. Sice trochu pozdnější, ale "suchá". Dají se sehnat u nás.
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 26.1.2010
Já vysévám papriky i rajčata 25. března. Mám je pod střešním oknem při pokojové teplotě, takže mají světlo sezhora a tolik nečápnou. Asi v půli dubna je dávám do studeného pařeniště, kde musí vydržet do půli května do zmrzlých. Je to někdy problém,... celý příspěvek >
Co do truhlíku?, 24.1.2010
Já pro rostliny do květináčů a truhlíků používám směs kupovaného substrátu se zahradní zeminou v poměru 1 : 1, tak rychle nevysychá, a když vyschne, tak se rychle vodou napojí. Pokud nemáte zahrádku, tak je vhodná zemina z luk, zvláště krtince. Na... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika