Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Konzumace plodů s šarkou, 18.8.2010
Tolerantní odrůdy běžně šarku mají, projevy hlavně na listech, na plodech už méně. Pokud nejsou nechutné, tak jíst se samozřejmě dají.
První slivoně už zrají, 16.8.2010
Na Královéhradecku je už po Čačanské lepotici. Bylo jich málo, ale kvalitnější než minulé roky.
Špačci a rajčata, 1.8.2010
Tak to jsem ještě neviděl, špačci mně naklovávají zralá rajčata. Mrchy. Je zajímavé, že je meruňky nezajímaly.
První slivoně už zrají, 30.7.2010
V HK Č. lepotica bude tak za týden či 10 dnů. Moc jich letos nebude. Hodně bude ale Domácí a Stanley. Ale bojujeme s meruňkami, je jich letos až moc. Takže kompoty a džemy, něco se rozdalo....
Proč uhnívají plody paprik?, 29.7.2010
Když k odstranění nedostatku vápníku ledek, tak ledek vápenatý, ne ledek s vápencem neboli ledek amoný s vápencem. Vápenec tam je ke snížení výbušnosti. Dojmy a pojmy. Když vápník na list, tak Wuxal s vápníkem. Jinak bych fóliák větral... celý příspěvek >
Nemaslug?, 27.7.2010
Je na nic
Čerň rajčatová, 26.7.2010
Jsou to totožné přípravky.
Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 25.7.2010
Polotovar na rajčatovou omáčku či polévku, nebo i na picu: Rajčata rozkrojíme a natlačíme do 3/4 l sklenic, část rajčat necháme celou a natlačíme je těm půlkám. Na vrch lžíci octa a sterilizovat 20 min 90°C
Feromonový lapák na obaleče jablečného, 25.7.2010
HK. 17. 7. jsem zaznamenal velkou letovou vlnu, takže 25. 7. jsem provedl postřik Reldanem. Podle SRS to má být o pár dnů později, takže jsem se docela sešel.
Jak to vypadá s úrodou meruněk?, 10.7.2010
V HK se meruňky pod tíhou plodů lámou. Úroda bude fakt veliká.
Copak je to za škůdce?, 9.7.2010
Hm, invazivní druh. Škodí či ne???
Schnouci travnik, 9.7.2010
Je prostě sucho a sluníčko pere fest. Jen co se ochladí, tak se vzpamatuje.
Topas - nemoc, 8.7.2010
Já bych ho zlikvidoval...
Feromonový lapák na obaleče jablečného, 8.7.2010
HK. Tak jsem 6. a 7. 7. 2010 zaznamenal další výraznou vlnu. Je to už druhá??? Podle SRS SET a teorie by měla být až koncem července, začátkem srpna. Ale každopádně to stříknu cca 14. 7. 2010. Je teplo...
Perenospora - 7. června, 29.6.2010
Mirku, to je krása - bobule. V Hradci Králové réva právě dokvétá...
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika