Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Náhrada za Sulku, 6.12.2010
V literatuře se objevuje SÍROVÁPENNÁ jícha. Sulka je polysulfid vápníku. Dá se předpokládat, že sírovápená jícha bude taky polysulfid vápníku. Ve staré zahradnické literatuře se o ní běžně píše, ale o přípravě nikoliv. Netušíte někdo, jak ji... celý příspěvek >
Jak nyní ošetřit skleník, ve kterém pěstuji révu?, 30.11.2010
Já bych také skleník hodně zavlažil, pokud nebude umrzlo.
Nezamrzne mi nektarinka?, 29.11.2010
Obalte kmínek několika vrstvami novinového papíru a bude v pohodě. Koncem zimy včas papír odstraňte, aby se pod ním kmínek nepřehříval.
Terénne úpravy zakryjú miesto štiepenia, 28.11.2010
Nešly by přesadit /vysadit výš/, když mají jen 3 roky?
Rajčata dvoumetrová, papriky nic, 27.11.2010
A co světlo, co když je závada ve skle a nepropouští určité spektrum vhodné právě pro papriky. Doma mně papriky nešly pod několikaletou fólií. Taky se musí přiměřeně hnojit a zalévat. Papriky a rajčata pěstuju jen venku /HK/ a jsou pěkné.... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 21.11.2010
Řízky se mají odebírat před příchodem silných mrazů - tak bych odebíral až koncem prosince.
Co je to za nemoc švestek, 19.11.2010
Je to fyziologická strupovitost způsobená mechanickým podrážděním slupky, třeba nízkou teplotou, mrazem, sáním atd.
Podzimní postřik proti kadeřavosti, 17.11.2010
Stříkat Kuprikolem nebo Championem má smysl jen broskvoň proti kadeřavosti. Ostatní ovocné stromy nemá smysl stříkat - padlí a strupovitost tím vůbec neovlivníte. Druhý postřik broskvoní bych nechal až na jaro.
Hyacinty kvetou ted, co delat?, 13.11.2010
A já mám oleandr, žumary a agave ještě venku!!! Dnes jsem dal spát suchozemské želvy, taky se ještě chruly a nechtěly spát. Podle nich bude teplo ještě 10 dnů.
Najlepšie slivky, 13.11.2010
Bohužel kolem je spousta poloudržovaných zahrad, kde se nějaká šarka absolutně neřeší.
Čajovník, 13.11.2010
Pěstuji asi rok pravý čajovník v květináči /z Roztoky-Kruh/. Snad by mohl přezimovat i u nás /na Krymu taky mrzne, ale ne tolik/. Je to možné? Crcám se s ním, zalévám destilkou nebo dešťovkou - nesnáší vápno, a tak. Na zimu ho dám do... celý příspěvek >
Najlepšie slivky, 13.11.2010
Já pomalu odepisuji Domácí - jedna čtvrtina stromu /jedna větev/ je silně napadená šarkou /ostatní méně/ a letos ta čtvrtina byla mizerné chuti i trvanlivosti na stromě. Vedle mám Stanley bez šarky, ale není to česká poctivá švestka. Taky... celý příspěvek >
Je to tak. Studený říjen simuloval zimu a rostliny se nechaly ošálit oteplením.
Rostlina zimu pravděpodobně přežije, ale příští rok nepokvete. Já jsem do květináče na terásce nasázel směs cibulek někdy koncem září a modřence se taky probudily. Holt je teplo.
Jak úspěšně zasít jadérka/semena jabloní, 8.11.2010
Jestli by nebylo jednodužší koupit hotové podnože - ale dají se běžně sehnat?
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika