Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jahodník Grandian F1, 2.2.2011
Grandian a Rujanu jsem vyséval loni. Jen na povrch půdy a nezakrýval jsem je a droboučké rostlinky jsem přeštuproval pod jednoduchý rám s fólií, aby je nepoškodil déšť. Ale sel jsem v březnu a přesazoval v dubnu. Na podzim už měly pár jahod.
Vinná réva od Starkla, 2.2.2011
Mně se nabídka docela líbí a i cena je velmi příznivá. Starkla moc nemusím, ale malé množství sazenic bych si koupil. Kupoval jsem sazenice z Droždína dost sazenic se neujalo. Byly chuděry mořené v kontejneru delší dobu. Po zkušenostech kupuju... celý příspěvek >
Papriky - klíčivost semen, 1.2.2011
Já požívám koupený substrát pro výsevy a množení a výsev zaleju Previcurem, letos zkusím zálivku Merpanem, mám ho od moření česneku
Nepropíchnutelné kolečko, 29.1.2011
Super!
Co vaše réva?, 29.1.2011
Zítra půjdu řezat révu.
Červená řepa Formanová, 23.1.2011
Já jsem někde četl, že Formanova /nebo jak se to píše/ je stará odrůda a u nás se přesévá a je z toho naše odrůda Renova.
Nevytáhlý stvol s květy u hyacintu, 21.1.2011
Možná, že jsou chemicky ošetřeny, aby se nevytahovaly. Cibuloviny se mohou hnojit brzy na jaře.
Kdy a jak zasít rajčata a papriky?, 20.1.2011
To mám léta odzkoušené. Chtěl bych vidět sadbu vysévanou v lednu či únoru v bytě...
Mach v lucerne, 20.1.2011
Já bych počkal na jaro, vždyť je teprve leden a má sněžit. A co ten Mogeton, to by bylo stoprocentní!
Kdy a jak zasít rajčata a papriky?, 20.1.2011
Pro vekovní výsadbu vysévám papriky 15. 3. a rajčata 25. 3. Mám je doma pod střešním oknem - musí mít hodně světla, jinak se vytahují. Kolem 10. 4. je dám do pařeniště a po 10. 5. ven. Někdy se stává, že sadba přerůstá /když je květen studený a nejde... celý příspěvek >
Sněžná plíseň - dá se teď něco dělat?, 18.1.2011
Používá se přípravek Heritage na podzim event na jaře. Dá se nahradit přípravkem Ortiva.
Odrůdy paprik, 18.1.2011
Mirku, mně se vysévat do agroperlitu moc neosvědčilo. Připadalo mně, že agroperlit vysychá, i když jsem měl dole vody dost. Ale neměl jsem nahoře ten papír, to byla asi ta chyba a klíčící papričky uschly. Já sázám tak pět šest sazenic na záhon,... celý příspěvek >
Snížení kyselosti substrátu, 18.1.2011
Pokud ho chcete pěstovat v květináči, tak bych substrát smíchal s běžnou zahradní zeminou /jinak snadno vysychá a špatně se znovu zavodňuje/ a přidal, když myslíte, trochu toho vápence, tak jedno objemové procento. Pokud ho chcete pěstovat venku v... celý příspěvek >
Mach v lucerne, 16.1.2011
Do trávníků se dá použít MOGETON, ale na velkou plochu by to byl asi drahý špás.
Okurky nakládačky, 13.1.2011
Mně se velmi osvědčila ALTAJ F1. Pěstuju ji po několik let a OK. Plody jsou hrubě bradavičnaté, geneticky nehořké /je to u těchto odrůd napsáno na obale/ a je odolná proti plísni /relativně/. Jinak okurka chce vyhnojenou půdu hnojem nebo... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika