|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Šeřík, 27.9.2009 Dá se i nařízkovat (v červnu). |  | Vzdálenost tůjí při výsadbě, 27.9.2009 Jakou si představujete výšku a šířku plotu, o kterou světovou stranu se jedná, slunce nebo stín, jakou máte zem, fouká tam hodně vítr??? |  |
|  | Identifikace plevele v trávníku, 27.9.2009 Použijte herbicid.Jednoděložné rostliny mají souběžnou žilnatinu v listech. |  | Neznámé zvíře, 27.9.2009 Tipuji kočku, ty občas syčí, třeba tam měla myš a bála se o žrádlo, tak vás chtěla zastrašit. |  | Jalovec a hrušeň, 25.9.2009 Napíšu vám, co vyšlo asi před 2 roky v Zahrádkáři :
U hrušní nejsou významnější rozdíly v náchylnosti odrůd. Naopak u jalovců jsou zásadní rozdíly. Z desítek druhů jalovců je nejčastěji napadán jalovec chvojka - čínský (J.chinensis) i u nás... celý příspěvek > |  | Jaky vybrat strom?, 23.9.2009 Okrasných jabloní (s jablíčky žlutými i červenými, s různou barvou olistění) i slivoní (různě velké plné i jednoduché květy, listy světlé i tmavé), je dost druhů, jsou i okrasné hrušné (bílé květy, různé tvary koruny). Nejlepší je pohledat na netu,... celý příspěvek > |  | Zúrodnění písčité půdy, 23.9.2009 Pokud tam máte málo žížal, tak tam máte málo humusu - takže přidat kompost, zelené hnojení, hnůj... |  | Vzdálenost tůjí při výsadbě, 22.9.2009 A nešel by použít na plot některý ze sloupovitých jalovců? Třeba Hibernica? Připadají mi užší... Lída |  | Éuphorbia pryšec, 22.9.2009 Jako každý jiný sukulent. |  | Okurkopapričky, 21.9.2009 Ačokča také perfektně šplhá po jakékoliv konstrukci, soused ji používá přes léto jako zelenou zástěnu u sprchy. Pokud má dostatek živin, pokryje 1 rostlina velkou plochu (mám 1 ks na kompostě a pokryla mi ho celý a začíná lézt na ryngli, navíc tam má... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký je to plevel a jak na něj?, 20.9.2009 To snad ani ne, ale píší o něm, je dřív nebyl moc běžný a v posledních letech že se začíná hodně šířit. Právě varují před vysemeněním, že pak je problém se ho zbavit. Také mi na zahradě znepříjemňuje život. Nejlíp se doluje, když se chytí za takovou... celý příspěvek > |  | Pokojové rostliny, které vydrží chlad, 19.9.2009 Kaktusy, sukulenty, dále Aspidistra (kořenokvětka), sparmánie (pokojová lipka), myrta, kamélie... kytky našich babiček a prababiček. Lída |  | Jaký je to plevel a jak na něj?, 19.9.2009 Šťavel - vytrhnout i s červeným kořínkem, nenechat vykvést a vysemenit. Lída |  | Zanedbaná zahrada - co dělat?, 19.9.2009 Nejdříve si musíte ujasnit, co od zahrádky převážně očekáváte - rekreaci v přírodě? posezení s přáteli? květiny a keře? ovoce a zeleninu? bazén? skalku? Podle toho buď vybírejte knížky, nebo se poraďte s architektem. Důležité je v počátcích i ujasnit... celý příspěvek > |  | Kdo zná název keře?, 18.9.2009 Salix babylonica Crispa. Lída |  |
 |
|
|
|