Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Keře pro slunné stanoviště, 1.10.2009
Dřišťály normálně stříhat lze, obrazí i ze starého dřeva. Ale Micuko, jestli je spíš suchý, než jen vevnitř opadaný, sestřihněte tak polovinu počtu olistěných větviček a až obrazí, tak tu zbylou - abyste měla jistotu, že přežije. Ahoj! Lída
Co je za odrůdu?, 1.10.2009
Wealthy to určitě není, to je víc žíhané a hlavně je touhle dobou už dávno očesané a snězené - zraje spolu s James Grieve.           Lída
Palma, 1.10.2009 Obsahuje fotku
Palma by vám neobrazila, ale tohle je dracéna a ta vám obrazí. Navíc vrcholky můžete znovu zasadit, porostou dál. A pokud byste si ji chtěl namnožit ještě víc, můžete na díly rozřezat i bezlistý stonek, jako řízek zakoření i ten. Lída
Kedy sadit, 1.10.2009
Na jaře v době, kdy jim začínají rašit pupeny.
Zásilková zahradnictví, 1.10.2009
Teď na podzim jsem měla objednáno od p.Basíka a od Lukon Glads (p.Koníček). Od obou došly jak cibule, tak sazenice pěkné a v pořádku. Lída
Rybíz, angrešt, 30.9.2009
Pro 80.212 - podívejte se na vlákno "řízkování rybízu bylinnými řízky", datum 24.7., host 91.57.
Keře pro slunné stanoviště, 30.9.2009
No já jsem si zhruba před 4-  5ti roky usmyslela udělat záhon z keřů, doplněný trvalkami, tak jsem si to, co šlo, napěstovala z řízků, nechala povyrůst a jelikož toho bylo dost (a "něco" se dokoupilo), už mám záhony tři, uspořádané do... celý příspěvek >
Jak řízkovat aronie, 30.9.2009
Řízky se mi nikdy nechytly, v návodech doporučují výsev semen.
Poraďte výsadbu na severní terasu - těžká půda, polostín, 30.9.2009
Tis, bobkovišeň, barvínek, hosty, kapradiny - ale asi trochu vylepšit půdu...
Keře pro slunné stanoviště, 30.9.2009
Pro Lenku: určitě to seženete, mrkněte se buď po školkách v okolí (v HK John mívá obojí), nebo přes net. Kombinace by to byla fakt pěkná, tak vám držím palce při shánění. Pro Micuko : vajgélie se normálně stříhá po odkvětu, ale mě se rozkošatěla a... celý příspěvek >
Porovnání plodů, 30.9.2009
James Grieve Red mám, ale i to je dost nakyslé, navíc zraje asi o týden později než původní JG. Diadém neznám. Průsvitné na čtvrtkmenu (M4) plodilo dobře, ale rychle moučnatí. Chutnával mi kdysi Mantet, ale stromek už není, navíc se musel dost... celý příspěvek >
Co je to?, 30.9.2009
Ten, co se vám líbí (2.), je "rajkový keř" = Caesalpinia gilliesii, uvádí se mrazuvzdornost -16°C.           Lída
Keře pro slunné stanoviště, 29.9.2009
ps: Ještě mne napadla tříbarevná vajgélie (Weigela florida variegata), má zelenobílé listy a růžovobílé květy, nejvíc kvete na přelomu jara a léta, pak občas pár kvítků až do podzimu. Šířka asi 1,5m, výška... celý příspěvek >
Keře pro slunné stanoviště, 29.9.2009
Je zajímavé, že ty dvě tavoly mají každá trochu jiný způsob růstu - žlutá je je rozkladitější než vínová, která je zase o něco vyšší. Mám obě, ale raději mám tu vínovou, je tam krásná barevná kombinace vínových listů a narůžovělých květenství v době... celý příspěvek >
Keře pro slunné stanoviště, 28.9.2009
Tavola = Physocarpus op. Diabolo (vínový list, bílorůž.květy v polokouli a pak tm.červ.plody) a Dart´s Gold (žlutý list, bílé květy v polokouli, hnědavé plody), kalina = Viburnum op. Roseum (tm.zel. list, bílý květ - koule), vajgélie vyšší... celý příspěvek >
Další diskuze:  9192939495>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika