Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Presazeni stromu, 7.10.2009
To malé není z fotky poznat, mohl by to být nějaký jalovec. Ten kužel je Picea glauca Conica, pokud má 2m, tak už je tam dost dlouho, nevím, jestli při tom stáří přežije přesazení... Ale když byste ho stejně zlikvidoval, tak to můžete zkusit. Co... celý příspěvek >
Prosím o pomoc při určení názvu keře, 7.10.2009
Bouganvillea nelze použít, není mrazuvzdorná, ale barvou by to odpovídalo. Přikláním se k názoru, že je to pámelník Hancock, dorůstá výšky asi 40cm a je poléhavý, plody růžovobílé. Jinak převislá fialově kvetoucí je i Buddleia alternifolia (ale ta by... celý příspěvek >
Zlatohlávek zlatý, 6.10.2009
Teď jsem se dívala na net, uvádějí, že larvy zlatohlávků narozdíl od larev chroustů nepoškozují podzemní části rostlin. Jinak doporučují jen sběr brouků v dopoledních hodinách.          
Radikální řez, 6.10.2009
To máte japonskou vrbičku Hakuro Nishiki, že? Ta se dá řezat i dvakrát ročně, aby byla pěkná. Jinak se dá zjara ořezat i úplně na pahýlky, podívejte se na vlákno, které tady o ní je.           Lída
Vaše Top ten odrůdy hrušní - Konference, 6.10.2009
Ájo, podívejte se na přehled odrůd hrušní na sempra.cz (jak jsem to tak letmo projela, tak možná Bohemica, Konvert, Nela, Nitra).           Lída
Zahradnictví Najmanovi, 6.10.2009
Také se musím Najmanových zastat, jsem s nimi velmi spokojená, i mé kamarádky (objednáváme si vždy najednou už po několikáté). Rostlinky jsou sice malé (proto i malá cena), ale dobře zakořeněné a po umístění na záhon čile rostou. Pokud jsou teď v... celý příspěvek >
Jaký ovocný strom?, 6.10.2009
My tam měli lísku, ale slepičáky ji spálily. Tak by to chtělo něco, co má hlouběji kořeny...
Mám je zalít, 5.10.2009
Už nezalévat!!  - Až do jara úplné sucho, jinak se vytáhnou a deformují.  L.
Lukon Glads, 3.10.2009
teď jsem si to tam schválně byla přečíst, věta tam zřejmě zůstala z jarního katalogu... Kytky i cibule už mám zasazené, jak od Lukon Glads, tak od pana Basíka (také e-shop) -  na jaře budu objednávat zas.   Lída
Pieris, 3.10.2009
Pieris nechce plné slunce, lepší je přechodný stín. Poupata přezimují a časně zjata kvetou. Před zimou a při oblevě v zimě nutno zalévat jako každý stálezelený keř. Při větších mrazech je dobré mladší keřík obalit netkanou bílou textilií. Výškově... celý příspěvek >
Lukon Glads, 2.10.2009
Pokud tam bylo dodání I.-V.měsíc, tak jste měla jarní katalog. Podzimní je k dispozici od začátku září i na netu, zásilka mi přišla zhruba za týden po objednání (před 4 dny, vše v pořádku).          ... celý příspěvek >
Zkraceni jalovcu, 2.10.2009
Nechte je prosím růst... jsou krásné, byla by to škoda!! Spíš bych zlikvidovala tu thuji vlevo u palmy...           Lída
Umístění drobného ovoce, 2.10.2009
Jahody v celodenním stínu v mokrých létech plesniví, navíc nejsou tak slaďounké, jako když jsou vyhřáté sluníčkem.. Ale u těch ovocných keřů - oproti tomu, co se doporučuje, je sama mám přesně obráceně a pro zrání a sklizeň to naprosto nevadí, snad... celý příspěvek >
Pěstování Festuca glauca, 1.10.2009
Mám ji na zahradě asi 4 roky, vysévala jsem po špetce semen do kelímků od jogujtu. Když měla asi 10 cm, dala jsem je normálně na záhon. Sice se vysemeňuje, ale dá se to zvládnout, dobře se pleje. Jen malé upozornění - na jaře se stará suchá stébla z... celý příspěvek >
Umístění drobného ovoce, 1.10.2009
Řady se doporučuje (třeba u jahod) vést směrem jih - sever, rostliny jsou pak osluněny z východu ráno a ze západu odpoledne.
Další diskuze:  9192939495>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika