Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
K čemu je podtácek?, 8.11.2009
Pokud vám nevadí kolečka na nábytku...
Založení trávníku, 8.11.2009
Coulovou hadicí dostříknu přes zahrádku š.10m až k sousedům, 3/4coulovou se stejnou koncovkou tak 8m... Jinak si lidi na trávu dávají rozprašovače...
Kanadské borůvky - pěstování, 8.11.2009
Tipla bych, že mrazíky spálily nevyzrálé špičky výhonů.           L.
Přesazení růží, 8.11.2009
Jestli je některá starší, tak se připravte, že budete kopat dost hluboko!     L.
Jak vypěstovat citrusovník, 8.11.2009
Já to nikdy nesledovala, vždycky jse to píchla třeba k ibišku a když to vyrostlo, přesadila. Aspoň jsem nemusela hlídat zálivku "prázdného" květináče L.
Neznamy stale zeleny ker, 8.11.2009
Případně roztřepené rány bych zahladila nožem a zatřela štěpařským voskem, víc se asi zatím dělat nedá, uvidíte příští rok. Souseda bych asi zaškrtila, to vám o to nemohl říct a musel to dělat... celý příspěvek >
Modra hortenzia, 8.11.2009
Hortenzie velkolisté jsou bílé (nemění barvu) a modré/růžové (mění barvu podle půdní reakce).           Lída
Jak vypěstovat citrusovník, 8.11.2009
Pokud pecku píchnete kdykoliv do jakéhokoliv květináče (třeba ke kytce), vyroste. Pokud ale chcete chutné plody a brzy, je potřeba pak rostlinku naroubovat, jinak pokvete až jako velká rostlina a plody nemusí být podle vašich představ. Pokud jste... celý příspěvek >
Králíkárna, 7.11.2009
Zadejte si to do vyhledavače, tam je nápadů... Jinak rozměry cca hloubka 70-80cm, šířka kotce malý 60cm, velký 120cm, výška 55cm (vše odhad). Ty větší kotce je dobré udělat tak, aby se daly rozdělit vyndávací příčkou. Podlaha spád dozadu. Rošty jsme... celý příspěvek >
Malá úroda jablek, 7.11.2009
U nás bylo jablek tak normálně... Slyšela jsem, že protože letos kvetlo prakticky všechno najednou, nestíhaly to opylit včely. My máme včelaře hned vedle  :-))           Lída
Osmanthus heterophyllus - vonokvětka cesmínolistá, 5.11.2009
Mám Osmanthus heterophyllus "Tricolor"GOSHIKI. Poprvé jsem zasadila asi dvaceticentimetrový na podzim, nepřežil zimu. Podruhé jsem ho (zakoupený na podzim) nechala v chladné místnosti do jara, zasadila až na jaře a zatím dvě zimy přežil,... celý příspěvek >
Červená růže jako solitéra, 4.11.2009 Obsahuje fotku
Ani nevím, jestli voní, ale z těch mých je zatím nejkrásnější Barcarola.  Lída
Co je to?, 4.11.2009
Souhlas s p.Josefem. Nepomačkané je to pěkné na adventním věnci... Lída
Nonety - matčino, dají se ještě sehnat?, 4.11.2009
Zkuste školku Bojkovice, zabývají se starými odrůdami, měli ho loni v nabídce, třeba něco zbylo. Pak také Ekologické centrum Meluzína RC AB Ostrov provádělo loni záchranné výsadby starých odrůd... celý příspěvek >
Ovocná stěna z hrušní, 3.11.2009 Obsahuje fotku
Ta hrušeň na fotce je sice ve stěně, ale není to ve tvaru štíhlého vřetene, proto je tak široká a placatá... Štíhlá vřetena hrušní jsou na přiloženém obrázku.           Lída
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika