Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tetlucha kozí pysk, 13.11.2009 Obsahuje fotku
Tetlucha kozí pysk :
Poradíte mi někdo? Babička to nazývá Karhátí, 13.11.2009
Paní Ivano, krabilice má poněkud jiné listy, víc špičaté a víc zubaté... Lída
Otázka trochu filosofická, 13.11.2009
On je totiž jeden problém- když se mi do růží vysemení pomněnky nebo do kosatců macešky, tak je tam budu také považovat za plevel a odstraním je. A k těm bylinkám - ono i pýr je léčivý. Ale řekněte mi, i kdybych chtěla všechny léčivé bylinky na... celý příspěvek >
Strihani, 13.11.2009
Jabloně, hrušně březen, švestky po sklizni.
Hnědé plody hrušky, 11.11.2009
Dobrý den, protože mne vaše otázka zaujala, hledala jsem na netu. Jako pravděpodobné onemocnění mi připadá "šedá skvrnitost hrušní" (agroportál o fungicidech), píší, že nejdříve vznikají hnědé skvrnky vel.1-2mm, které později šednou.... celý příspěvek >
Třešeň, dotaz začátečníka, 11.11.2009
Zjistěte si také, co mají za třešně v okolních zahrádkách - kvůli opylení. Odrůdy třešní jsou až na výjimky cizosprašné.           Lída
Croton, 11.11.2009
Nemá květináč umístěný na chladnějším místě? Nebo má vliv ten květináč - měl by mít stále stejně mírně vlhko, v hliněných vlhkost kolísá. Ale tipla bych spíš, že mu je "zima na nožičky".    Lída
Radikální zmlazení - přežijí?, 11.11.2009
Na "Lide.cz" v diskuzi píší, že to jde, že spící očka se probudí a obrazí, výhony se pak musí probrat. Sama s takhle radikálním zmlazením zkušenost nemám, stromky řežu průběžně. Kamarádka zase zmlazuje a snižuje broskvoň postupně. Jestli máte 2ks,... celý příspěvek >
Přesazení růží, 10.11.2009
Ne, myslela jsem starý čajohybrid "Sultane" (červená/žlutá), mívá tak 70cm. Jednalo se o přesazení z důvodu ztráty části pozemku - ale nepovedlo se, ani řízek se nechytil...  ... celý příspěvek >
Jalovec a hrušeň, 10.11.2009
Pokud nemáte maxijalovec, můžete zjara zkusit ty rosolovité chomáče zkusit alespoň trochu obrat (než začnou být sametové a neprůhledné - pak už uvolňují spóry). Ale dnes udávají přenos rzi až ze vzdálenosti 5-10km... Lída
Radikální zmlazení - přežijí?, 9.11.2009
Zmladit ano, ale postupně. Píšete "dlouhé tenké větve" -ale uvedených 10cm není na broskev málo... Spíš ty větve sesazujte postupně, vždy k nějaké boční větvičce, a až začnou obrážet, tak zas níž. To, co navrhujete by mělo za výsledek... celý příspěvek >
Popínavá rastlina na juhovýchodný múr, sucho, 9.11.2009
Co třeba Euonymus fortunei? Viděla jsem porostlou stěnu u garáže a bylo to móóc pěkné.           Lída
Přesazení růží, 9.11.2009
No ono záleží asi jak stará růže . Jednou jsem zkoušela přesadit "sultánku", stáří cca 35let -a když jsem se dostala do hloubky přes 1m a pořád tam ještě nebyly žádné kořeny, jen krček rostliny, tak jsem to vzdala... Lída
Japonské javory úspěšně rostoucí, 9.11.2009
Mám 11 druhů japonských javorů 550 m n.m., Broumovsko, na otevřeném terénu a plném slunci, 3 zimy přežily prakticky bez problémů. Na podzim zkrátím konečky o cca 10 cm na všech větvích, zamulčuju kůrou a řeknu jim, že když nepřežijou, půjdou do... celý příspěvek >
Prosim o nazev teto ruže, 9.11.2009
Markétko, podle téhle fotky (a ani těch, co jste dávala v říjnu), vám nikdo jméno růže neurčí. Ale máte ji v místnosti v květináči - podívejte se tady na diskuzi "Růže do květináče" z 17.11.2008, tam jsou rady ohledně pěstování hrnkových... celý příspěvek >
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika