Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká je doba klíčení citrusů?, 23.11.2009
Doba klíčení je 3-8 týdnů.
Vzdálenost plotu od souseda, 23.11.2009
Sice si neumím představit, jak vypadá vrbový plot (šířka, výška), ale počítejte s tím, že mezi vzrostlým živým plotem a plotem postaveným na hranici musíte mít možnost projít kvůli údržbě obou plotů. Normálně se uvažuje výsadba živého plotu (třeba z... celý příspěvek >
Hledám pěkný strom, 23.11.2009
Zkuste si někde půjčit knihu P.Horáček :"Encyklopedie listnatých stromů a keřů" (jinak stojí cca 1500Kč). Je to obsáhlá publikace s mnoha fotografiemi a popisy, určitě v ní vhodný strom... celý příspěvek >
Jaká je doba klíčení citrusů?, 23.11.2009
Čekat !
Pokojová růžička, 23.11.2009
Mám je venku zasazené na záhoně, tu nejstarší už asi 6 let, rostou a kvetou. Ta vaše teď ale bude z domova zchoulostivělá a nebude mít vyzrálé výhony. Máte 2 možnosti - zatím nemrzne, zkusit ji zasadit ven na chráněné místo někde u domu a přikrýt, -... celý příspěvek >
Zakrytí chvojím?, 22.11.2009
Rododendrony, neopadavé azalky (a vůbec všechny stálezelené rostliny) před příchodem mrazů a v zimě vždy při oblevě důkladně zalejte. Čerstvě nasázeným rostlinám namulčujte zem nad kořeny listím nebo chvojím, stálezelené rostliny chraňte před mrazem,... celý příspěvek >
Palma ze seminek, 22.11.2009
Před několika lety jsem také dostala semínka řecké palmy, žlutooranžová, ale velká jen jako třešňová pecka. Zasadila jsem je doma do kelímků (hned), z 5ks vyrostly 4, jeden jsem si nchala. Dnes má od květináče asi 80cm výšku a šířku 1,30m. V létě ji... celý příspěvek >
Cyklameny, 22.11.2009
Cyclamem coum mám už 3 roky na zahrádce, přežil bez problémů i minulou zimu. Má drobné miloučké kvítky.          Lída
Kočka na zahradě, 21.11.2009
Mám 2 kočky a 2 kocoury na zahrádce, ale ptáků je tu dost a různých druhů, krmítko mají nad kočičími miskami na žrádlo, ale nevadí jim to. Akorát musím kvůli kočkám zalít čerstvě oseté záhony zjara, ty se jim moc líbí...  Lída
Plevel, 21.11.2009
Na plevel (právě ten vytrvalý) v ovocných keřích se používá CASORON G, ale používá se pouze koncem února rozhozením na tající sníh (keře ještě nesmí rašit).           Lída
Změna barvy květů chryzantém, 20.11.2009
Vzpomněla jsem si na tohle vlákno - nám a sousedce na zahradě se to letos přihodilo obráceně - z listopad měděné barvy najednou máme svítivě žluté, které jsme vůbec na zahrádkách neměly (a já si teprve zjara sehnala řízek, celá šťastná, že - konečně... celý příspěvek >
Spadlý strom - právní odpovědnost za škodu, 20.11.2009
Ve městech to vypadá tak, že místo toho, aby pozvali arboristu, aby mírně poškozený starý strom ošetřil, pošlou partu s motorovkou, která ho "ošetří" tak, že ze stromu zůstanou pahýly... pak ho pokácí a zasadí malý stromek, který polámou... celý příspěvek >
Muchovník Lamarckův, 20.11.2009
Ono muchovníků je spousta druhů i odrůd, jedlé jsou všechny. Některé jsou pěstované jako ovoce kvůli plodům, některé jsou i jako okrasné keře nebo stromky s plody. Na kvalitu plodů je šlechtěný a množený keřový A.alnifolia (různé odrůdy, výše uvedená... celý příspěvek >
Pokojové rostliny, které vydrží chlad, 20.11.2009
Ještě doplňuji - přes zimu také olověnec, jasmínový lilek, brambořík, cuphea, gaura, osteospermum.            Lída
Hloh, 19.11.2009 Obsahuje fotku
Nevím, mrkněte na fotky z netu :
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika