Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kiwi, 28.11.2009
Zrovna v minulém zahrádkáři psali, že semenáčky kiwi není perspektivní pěstovat, protože 90% rostlin je samčích a navíc trvá dlouho, než začnou plodit.
Jaké převislé okrasné stromky, 28.11.2009
1) stromků i převislých je moc (listnáče, jehličnany dorůstajících různých velikostí od miniaturních po normální stromy) - není uvedena požadovaná velikost, zakrslé je široký pojem, 2)a hlavně neznáme podmínky v zahradě. Nejlepší by bylo trochu si... celý příspěvek >
Dřišťál a rez travní, 27.11.2009
Jak agromanual, tak ochrana rostlin uvádí jen :dřišťál a některé mahonie...
Odrůda rajčete, 27.11.2009
Jenže to pak už nemáte F1... Jinak osobně mám ráda Bejbino a Tornádo.           Lída
Králíci - očkování, 27.11.2009
Trď už králíky nemám, ale očkovali se proti myxomatóze a králičímu moru. Dává se kombinovaná injekce, kdysi stávala 12,-(takže teď asi víc). Nutnost aplikace záleží na ročním období, kdy probíhá výkrm králíků (komáři). Při připouštění koncem ledna a... celý příspěvek >
Proč se zkracuje terminál? A co je štrůdlák?, 26.11.2009
Rubín je na štrůdl moc sladký, tam jsou lepší navinulá .   Lída
Co to je, 26.11.2009
A ty listy vpravo je zřejmě gloxínie.
Hledám pěkný strom, 26.11.2009
Břízu mám na zahradě od r.1956 a posledních 5 let přímo pod ní záhon s okrasnými keři (jalovec, fothergilla, tavolníky, cotoneaster, tis, dřišťál, dokonce i růži) a rostou dobře. Je ale fakt, že zalévám. Ale jako strom pro tento účel bych ji asi... celý příspěvek >
Hledám pěkný strom, 26.11.2009 Obsahuje fotku
Kdybych si měla vybrat pěkný strom na takovéto místo, volila bych jedlý kaštan - Castanea sativa. Je pěkný tvarem stromu, velikostí by odpovídal, má krásné listy (var. Albomarginata bíle lemované), v době kvetení dlouhé jehnědy, na podzim dokonce... celý příspěvek >
Vliv podnože na chuť, 25.11.2009
Měla jsem kdysi takhle přeroubovaných asi 8ks stromků /podnož - původní odrůda - nová odrůda/. Vliv na chuť té poslední odrůdy to nemělo, doba sklizňové zralosti se posunovala +/- týden podle mezištěpované odrůdy. Vzniklo to tak, že jsem chtěla mít... celý příspěvek >
Dracaena massangeana, 24.11.2009
Nedrží se vám tam voda?
Nemoci, 24.11.2009
Pokud uprostřed zbyla nějaká zdravá zelená část, tak ji vyříznout a zacházet s ní dále jako s řízkem.           Lída
Vzdálenost tůjí při výsadbě, 24.11.2009
Pro pí Vandu - jen maličkost - dle fotek vám za chvíli prorostou plotem, máte je u něj hodně blízko. Jinak si myslím, že je věc každého, z čeho si plot vysází. Když ho chce mít jednotvárný a stejný jako padesát sousedů okolo...   Lída
Růže a půdokryvné rostliny, 24.11.2009
Mám mezi růžemi nasázené drobné jarní cibuloviny (krokusy, puškinie ap.), když jsou růže zjara ještě bez listí, oživí záhon, pak zatáhnou a vyniknou růže. Když byly růže malé, dávala jsem mezi drobné letničky, ale teď se rozrostly a tak už mezi ně na... celý příspěvek >
Hortenzie, 23.11.2009
Nebojte, začne růst. Ono ji chvíli trvá, než se usadí. Ta moje také 2 roky rostla málo, měla až 2.rok jeden květ. Až pak začala růst a kvést pořádně. Jak je nahoře napsané, chce polostín, dostatek zálivky. Na zimu přihodit do keře kompost, případně... celý příspěvek >
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika