Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdo má vypěstované rostliny od Lukon-glads?, 16.1.2010
:-((  mně zatím přišel jen Petro, Starkl a Sieberz... ostatní netrpělivě čekám (LB, LG,Basík) a na netu Najmanová...           Lída
Kdo má vypěstované rostliny od Lukon-glads?, 16.1.2010
Naprosto souhlasím s paní Danou, také od nich beru rostlinky již několik let právě proto, že mají i méně běžné (zvl. trávy). Cibule jsou perfektní, zasílané rostlinky jsou malé - ale nechám je v původních květináčcích povyrůst a sázím na místo až... celý příspěvek >
Pozdní odrůda jabloně, 16.1.2010
Goldstar mi při uložení vadne víc než Jonalord, jenže teď je mám jen v paneláku :-((   Jinak dřív ve sklepě mi vydržela Ontaria, Wagenerovo, Melrose (bez skvrn - také HK) i Jonathan prakticky až do dubna. Zajímal by mne ten Sirius, jak jste... celý příspěvek >
Pozdní odrůda jabloně, 15.1.2010
Dost dlouho vydrží Melrose, ale není to nejnovější odrůda. Jinak je chuťově lepší než Idared a netrpí tolik strupovitostí.           Lída
Neznate nekdo Ukrajinsky traktor MTG?, 14.1.2010
Podle Google vyrábí na Ukrajině traktory jen závod AWM Charkov, na stránkách jich mají více druhů...
Sieberz - katalog, 14.1.2010
Pěstováním chladu - i mrazuvzdorných rostlin v našich podmínkách se u nás zabývá Yuccaland
Kompost a psí výkaly, 13.1.2010
Asi by nebylo dobré, aby byl kompost jen ze samých psích bobků, ale ty bobky tvoří přece zanedbatelnou část kompostu...           Lída
Merunka letní řez, 11.1.2010
Předpokládala jsem, že tazatelka jarním řezem myslela řez v době řezu ostatních stromů (březen), ne v době květu, to se pochopitelně peckoviny řežou, míza už je nahoře (osobně ale řežu až koncem léta).  Lída... celý příspěvek >
Doporučte kvalitní a co nejsladší odrůdu červeného rybízu, 11.1.2010
Paní Dano, zkuste tu Viktorii, ještě ji prodávají. Fakt je sladká a dlouho nepadá. Já ji zlikvidovala, když odešel manžel, protože mám raději červený,  rozdávala jsem odkopky po okolí,  vám ji tak už bohužel nemohu nabídnout. Ale i výše v... celý příspěvek >
Doporučte kvalitní a co nejsladší odrůdu červeného rybízu, 10.1.2010
Roky jsem měla bílý rybíz Viktoria, nejvíc chutnal manželovi, protože byl sladší, červený mám řízky namnožený Karlštejnský z jednoho původního keře právě proto, že mi připadal sladší, než... celý příspěvek >
Tůň pod keři, 10.1.2010
Určitě se k tomu vyjádří lidé se zkušenostmi, já budu teprve jezírko budovat, ale při čtení vašeho dotazu mne napadlo, jestli u toho velkého stromu nebudete mít problém s kořeny, aby vám pak časem nenarušovaly stěny tůňky.  L.
Jak vypěstovat podnož jabloně?, 8.1.2010
Jenže pokud si koupíte stromek a přeroubujete, většinou vám tam zůstane i kus původního stromku, tzn. že to pak máte s mezištěpováním. Pokud si podnože namnožíte sám, problém vzájemného ovlivnění odrůd odpadá. Lída
Rostlinky na okraji jezírka, 7.1.2010
Zatím díky všem za reakce a rady, už se těší na jaro, že začnu budovat... Lída
Růže New Dawn, 7.1.2010
Pokud pnoucí růži potáhnete přímo nahoru, bude méně kvést. Lépe je ji vést šikmo nebo hlavní výhon vázat do svislé vlnovky. Pnoucí růže kvetou nejvíc na bočních výhonech, které vyrážejí z vodorovně nebo šikmo jdoucího hlavního výhonu. Kov není příliš... celý příspěvek >
Rostlinky na okraji jezírka, 7.1.2010
Zapomněla jsem poděkovat - ta pomněnka je kouzelná!!           L.
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika