|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ořez stromu, 6.2.2010 Starší ořešáky je lepší moc neřezat, ořechy vám opadají samy i bez sklepávání. |  | Ptačí zob, 6.2.2010 Starý plot z ptačího zobu bych zmladila - na jaře ořezala asi 15cm nad zemí, obrazil by novými výhony. Lída |  |
|  | Jak se jmenuje tento tulipan, 6.2.2010  Podle fotky z loňského podzimního katalogu Lukon Bulbs to na Allegretto opravdu vypadá, jinak jestli se chcete podívat na pododné, zadejte si "tulip double" a oči vám budou... celý příspěvek > |  | Je letnička, co kvete v květnu?, 6.2.2010 Pro Danny: čemeřice se vysévá na podzim, potřebuje pro vyklíčení chladovou fázi, tak máte na shánění semen ještě čas... Lída |  | Copak je to za rostlinu?, 6.2.2010  Peperomia! |  | Co je to za rostlinu, 5.2.2010 Myslím si, že to je Chamaedorea elegans, množí se semeny. Lída |  | Copak je to za rostlinu?, 5.2.2010 Mám také doma, kvetla, je to Peperomia pereskiifolia. Lída |  | Zahradnictvi Flos, 4.2.2010 No jestli máte peněz dost, je to něco jiného.Klidně si pak můžete koupit třeba u Sieb. 6ks šruchy za pouhých 348Kč (když je pytlík snad s tisícovkou semínek za cca 12,-) nebo u Starkla kostřavu 3ks/117,-(sáček semínek 9,-). Osobně spíš volím... celý příspěvek > |  | Poraďte s Camelií, 3.2.2010 Neotáčet, neměnit místo. |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 2.2.2010  Na rozdíl od ostatních semínka zatím neseju, připadá mi to brzo, začínám obvykle až koncem února. Katalogy co mám jsem prohlédla, ještě netrpělivě čekám na dva s cibulovinami a pak seškrtám to vybrané -zahrádka, bohužel, není nafukovací... Jinak jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Množení a stříhání euphorbia milli, 2.2.2010 Řízkování "trnové koruny", jak jsem to dělávala : řízky, nejlépe vrcholové uřízneme asi v délce 8-10cm, mléko opláchneme vlahou vodou a necháme do druhého dne zaschnout. Pak sázíme asi 2cm hluboko do substrátu a jen slabě zaléváme, dokud... celý příspěvek > |  | Campanula zvonek nevěsta, 2.2.2010  Obrázky: |  | Campanula zvonek nevěsta, 2.2.2010 Máte pravdu, jednoduché kvetou 1den a plnokvěté 2dny.Mám jen tři druhy po dvou kouskách (není místo, mám i jiné kytky :-))) - tenhle oranžový plnokvětý, protože se mi moc líbil, dcera zas má ráda obyčejný červený jednoduchý a pak mám ibišek... celý příspěvek > |  | Campanula zvonek nevěsta, 1.2.2010  Magdo, ten oranžový plnokvětý vypadá asi takhle? Jinak ibišky mám také stromky, aspoň můžu mít okolo další květináče . Lída |  | Poznáte rostlinku?, 1.2.2010 vraneček -Selaginella: samostatná čeleď Vranečkovité (výtrusné rostliny). Pěstování: stín nebo polostín, celoročně pokojovou teplotu a vysokou vzdušnou vlhkost, mlžíme, nikdy nenecháme vyschnout. Chránit před průvanem. Ideální do zahrádek v lahvích.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|