Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ještě jednou základ pod domek, 29.7.2009
Dřevěnou podlahu nejde dát přímo na beton, nedýchala by zespodu. Pokud budete mít chatku uvedené velikosti a nepočítáte se sklepem, stačí umístit konstrukci na cca 20-25cm vysoké sloupky z bet. dlaždic nebo vápenocementových cihel. U nás stojí takto... celý příspěvek >
Nemocné thuje, 29.7.2009
Ona prý se po těch mrňavých housenečkách najde jen malá dírka na začátku hnědnoucí části, jak zalezou dovnitř větvičky. Jinak držím palce, ať postřik zabere.           Lída
Nemocné thuje, 28.7.2009
Včera jsem zrovna četla v časopisu o "molovce zeravové", která způsobuje prosychání koncových částí výhonů v červenci až srpnu. Má to být malý motýlek (vel. 4mm), který naklade vajíčka a vylíhnuté housenky (vel. 3mm) vyžírají výhony.... celý příspěvek >
Volba vhodné dřeviny, 28.7.2009
Co takhle hlohyně - Pyracantha??
Nemoci kaktusů, 28.7.2009
Řiďte se radou p.Miroslava, otírat vatičkou na špejli, namočenou v lihu...
Plisen kmenu nad zemí, 28.7.2009
Nemáte kolem stromků mulč? Pokud se dá až ke kmínku, tak to může způsobit.           Lída
Jaka to je choroba angrestu, rybizu, josty?, 28.7.2009 Obsahuje fotku
Řekla bych, že je to nedostatek draslíku - viz přiložený obrázek.        Lída
Jak zimovat kaktusy?, 27.7.2009
Podívejte se na vlákno "Mám je zalít?"
Co je to za rostlinu?, 27.7.2009
Cuphea, jinak také "japonská myrta", přezimovat jako muškáty...
Lukon Glads, 27.7.2009
Mám trochu odlišné zkušenosti : cibuloviny perfektní, ale trvalky mají hodně malinké - je potřeba je ještě nechat v květináčcích (co v nich jsou) trochu povyrůst. Sázet na místo až pak, to už normálně rostou. Když jsem je vysadila hned,... celý příspěvek >
Vzdálenost kompostu od hranice pozemku, 25.7.2009
Sousedé by se měli zdržet všeho, čím by nad míru přiměřenou obtěžovali své sousedy... viz Občanský zákoník...
Hvozdík bradatý - po odkvětu sestříhat a nechat nebo vyhodit?, 24.7.2009
Nechte jej, obrazí a pokvete znovu. Většinou přežije i následující zimu a pak kvete ještě jednou (to už ale zpravidla málo).           Lída
Avokádo a Mango? Zasazení, plody, 24.7.2009
Mrkněte na ovoce.smejkalovi
Choroba jahodníku, 23.7.2009
Po sklizni posekat listy a postříkat Kuprikolem.
Jehličnatý živý plot, 23.7.2009
V každém případě by smrčky měly být vysazeny ve větší vzdálenosti od plotu, alespoň tak, jak je uvedeno v příspěvku výše - vždyť se rozrostou + musí se stříhat z obou stran + je potřeba mít možnost udržovat stávající plot...
Další diskuze:  106107108109110>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika