|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím, poradte, co je to za rostlinu, 2.8.2009 Vraneček - Selaginella. Kapradina, rosit, vlhký vzduch, ne přímé slunce. |  | Ještě jednou základ pod domek, 2.8.2009 :-)) Já už chatku mám - cca 3 x 4,20m, postavenou na sloupcích z dlaždic, zatím stojí 15 let, vedle mne je tátova chata udělaná dtto a stojí od r.1956. Proto mi připadá poněkud zbytečné se dřít se základy, pokud dotyčný nechce sklep a deska je... celý příspěvek > |  |
|  | Uvadání plodů meruněk těsně před sklizní, 2.8.2009 Teď jsou docela parna, nemůže to být sluníčkem?? |  | Prosím, poradte, co je to za rostlinu, 2.8.2009 Vložte prosím foto, takhle to nepoznáme! |  | O jakého škůdce se jedná?, 2.8.2009 Ještě jeden dotaz -píšete, že jste začátečník - udělala jste při sázení jámu 2x takovou, než byl kořenový bal? Dala vylepšenou zeminu? Prolila jste je během sázení? Přišlápla jste zem a znovu zalila? Pak se už jen dá ten mulč... Jsou to blbé... celý příspěvek > |  | O jakého škůdce se jedná?, 2.8.2009 Toho škůdce nevím, ale ty jehličnany jsou podle mne proschlé. Máte je na svahu na plném slunci. Mladá zasazená rostlina by potřebovala nad kořeny mulč, aby měla stálé vlhko a hlavně zpočátku pořádnou zálivku, rozhodně nestačí déšť! Navíc cypřišky... celý příspěvek > |  | Ještě jednou základ pod domek, 1.8.2009 Ale já to myslela, že je zbytečné dělat desku :-)) Lída |  | Chci se napást na zahradě, 1.8.2009 Arónie, kiwi, rakytník... |  | Clematis (plamének) - proč vadne?, 31.7.2009 Je to tzv. "vadnutí plaménků", houbová choroba. Dostane se do rostliny z půdy sebemenším poraněním stonku třeba při okopávání. Napadené výhony odstřihnout a zničit (nedávat do kompostu!). Opakovaně stříkat fungicidy (ale asi bych si nechala... celý příspěvek > |  | Ještě jednou základ pod domek, 31.7.2009 Jako zámrzná hloubka se počítá 80cm. Jinak mi základová deska tl.30cm pod dřevěnou zahradní chatku připadá zbytečná a nepraktická, co když budete třeba za 30 let chtít nějakou změnu? Pak jedině buldozer... Lída |  |
|  | Popínavá dřevina na svah, 31.7.2009 Cotoneaster adpressus nebo horizontalis, Lonicera pileata. Oboje je stálezelené (C = tmavý, L = světlá), poléhavé výhony obou dále zakořeňují... Lída |  | Cibule - skladování, 30.7.2009 Cibuli sklidit, když je ze 3/4 polehlá nať. Vytahat a nechat ležet 2dny na záhonu (pokud neprší). Pak svázat do svazků asi po 8 - 10 ks a zavěsit na vzdušné místo pod střechou uschnout. Když je suchá (doba záleží na počasí) očistit a buď´... celý příspěvek > |  | Male biele vajička, 30.7.2009 Mohly by to být ještěrky... Lída |  | Poraďte prosím o jaké rostliny se jedná, 30.7.2009 1) Perovskia, 2) Pachysandra, 3) Santolina, 4) Salvia, 5) Pieris Lída. |  | Zalévání, 29.7.2009 Zdravotní následky po práci s asbestem se projevovaly u zaměstnanců, kteří byli s asbestem denně v kontaktu :-)) |  |
 |
|
|
|