Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jalovec obecný - kde?, 8.8.2009
Jalovce jsou dvoudomé a jalovčinky zrají dva roky - viz botanika.wendys.cz/kytky/K527.php
Padana jablicka, 8.8.2009
Oloupat, nastrouhat na plátky nebo širší nudličky, napěchovat do skleniček.Uzavřít víčkem a sterilovat při 90°C 35min (při perlivém varu 30min). Jsou bezvadná pro použití do štrůdlů, žemlovky, hraběnčiných řezů... celý příspěvek >
Jalovec obecný - koření, 8.8.2009
Jehličí se dá použít, ale má slabší účinky - viz botanika.wendys.cz/kytky/K527.php   (je to fotografický herbář)
Jalovec obecný - koření, 7.8.2009
No já myslela, kdyby to koupené koření nevzešlo, že by se daly sebrat čerstvé plody tam .
Jak na tento plevel?, 6.8.2009
Nepoužívám herbicidy, tak ho neznám, ale pokud účinkuje na dvouděložné rostliny, tak pomůže.           Lída
Jaké rostliny na živý plot?, 6.8.2009
Tavolníky, mochna křovitá - kvetou, dají se  (a mají se) sestřihnout, jsou nenáročné.
Prosím o radu, 6.8.2009
Nízké chryzantémy - ale ty teď nekvetou. Osobně bych zkusila koupit muškát a nařízkovat (dělá se to buď v srpnu nebo v únoru), měla byste ho i na příští rok.
Jalovec obecný - koření, 6.8.2009
Tak si kupte koření a zkuste vyset, třeba vám vyroste - aby to bylo jisté. Jinak v Beskydech ho roste spousta...
Ještě jednou základ pod domek, 5.8.2009
To zní rozumně, to si nesedne, není to zbytečně mohutné a bude to přitom pevné...           L.
Volba vhodné dřeviny, 5.8.2009
Dítěti můžete vysázet "živý plot" z maliníku... Já jezdila jako malá na prázdniny k babičce a ta měla živý plot z maliníku kolem celé zahrady .   L.
Volba vhodné dřeviny, 5.8.2009
Kroucenou vrbu ne!! Dorůstá výšky 10m a šířky asi 4m!!! (navíc je opadavá)
Zlatice prostřední - omlazovací řez, 5.8.2009
Nebojte se, zhoustne sama. Pruty obrazí bočními výhony, pokvete na dlouhých i bočních, kdyžtak ji sestřihněte hned po odkvětu (jinak byste si ustřihla květy pro příští rok), rozvětví se dál a navíc vám vyrazí další pruty... celý příspěvek >
Jak na tento plevel?, 5.8.2009
Je to černohlávek...
Jalovec obecný - koření, 5.8.2009
Jalovec obecný = Juniperus comunis... v každé školce.
Aktinidie kolomikta - nejzdravější ovoce a kočky, 5.8.2009
Nemám ráda, když mi někdo něco vnucuje a už vůbec ne, když mi tvrdí, že jen to jeho ovoce (zelenina, maso, mléko...) je nejlepší,  nejzdravější a nejprospěšnější. Člověk je všežravec, a pokud bude jíst vše, co má, bude mít vitamínů i jiných... celý příspěvek >
Další diskuze:  106107108109110>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika