Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Koňský hnůj, 17.8.2009
Nikdy jsem neslyšela, že by se hnůj měl do 24h zaorat. Vždyť čerstvý pálí a snese ho do půdy jen málo rostlin. Koňský je dost výhřevný, používá se hlavně k zahřátí pařeniště. Hovězí bývá lepší, ale berte co je. Dala bych ho na hromadu a do podzimního... celý příspěvek >
O jakou rostlinu se jedná?, 17.8.2009
Jasně, vím, co to je! Je to ten keř, ze kterého byla pecka!!    /tipla bych nějakou mandarinku/           Lída
Srp, který seká, 17.8.2009
No, v železářství ho seženete, ala nevyklepaný... Pak jsem pracně sháněla člověka, který umí naklepávat.           Lída
Kočičí kytička, 16.8.2009
Šanta kočičí - Nepeta cataria. Prý je přitahuje... Nevím, kočky mám na zahradě 4ks a sousedka na záhonku šantu, ale nijak je nezajímá, to je spíš láká kiwi.           Lída
Jak a kdy ořezat broskvoň, 16.8.2009
Martin řeže broskev novým způsobem, já postaru, ale roste i plodí mi dobře (Red Haven), jednotlivé plody mají kolem 20dkg a větve podpírám... Teď v srpnu odstraním letorosty svislé a dovnitř, jako u meruňky, a pak jednoduše všechny letošní přírůstky... celý příspěvek >
Jak a kdy ořezat meruňku - rada úplnému začátečníkovi, 16.8.2009
Asi zatím opravdu nejdřív odstraňte výhony rostoucí v koruně svisle a dlouhé výhony rostoucí směrem dovnitř koruny. Pak se podívejte na konce hlavních větví a pokud se budou dělit na 2-3 výhony, nechte tam ten směřující z koruny ven a ostatní... celý příspěvek >
Bude se popínavka plazit?, 16.8.2009
Asi bych volila brslen - Euonymus fortunei Emerald Gold, ten leze, plazí se, šplhá, navíc roste poměrně rychle, přitom se dá dobře usměrnit stříháním, dobře se množí řízky, není náročný, snese slunce i stín a navíc je stálezelený.   Lída
Muchovník - žloutnutí listů, 15.8.2009
Ono to letos vypadá, že přijde brzo podzim. Když to máte jen takhle jednotlivé listy, tak bych se neplašila, zřejmě to bude tím. Pavučinky většinou znamenají svilušky (vysávají listy), ale bývají většinou v úžlabí listů. Ale nemohlo to být třeba... celý příspěvek >
Kocour cestovatel, 15.8.2009
Třeba se vám ještě vrátí... Miki byl na zahradě naposled koncem dubna a vrátil se asi před 14dny, byl pryč 3 měsíce. Jak já ho přivítala!! Sice tam mám ještě další tři, ale tohle byl můj miláček. Teď chodí asi tak 3-4 krát v týdnu, nají se, napije,... celý příspěvek >
Astilbe - čechrava, 14.8.2009
Poměrně hodně čechrav má v katalogu p.Koníček (LB).
Muchovník - žloutnutí listů, 14.8.2009
Také ho mám teprve od jara, radili mi, že první roky je ho potřeba dost zalévat, než si udělá kořeny dost do hloubky...           Lída
Co bude nejvhodnější?, 14.8.2009
Tis - víc stín, jalovec - víc slunce.
Pennisetum alopecuroides Red Head, 14.8.2009
Také se mi v tom katalogu líbil, bavily jsme se na zahrádce, jakou má odolnost. Teď jsem koukla na net, uvádějí tam zóny 5 - 9, což by mělo bohatě vyhovovat. Nevím, odkud jste, ale HK má zónu... celý příspěvek >
Usychání tůjí, 14.8.2009
Větvičky bych zatím nestříhala, protože pokud nejsou úplně suché, porostou na koncích dál a suchá část se časem schová uvnitř keře. Pokud jsou zcela suché, časem se začnou drolit samy, teprve pak bych je rukou oklepala. Mně se kdysi něco podobného... celý příspěvek >
Mochna křovitá - Potentilla fruticosa ´Yellow Bird´, 13.8.2009
Řekla bych, že snese přesazení v obou obdobích, jen ji musíte zastřihnout.
Další diskuze:  101102103104105>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika