Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rakytník řešetlákový, 20.8.2009
A nebyla to sugesce? Kamarádka je přímo z keře uzobává pořád...
Česnek z květenství, 19.8.2009
Přesně o tomto tu už jedno vlákno je, jmenuje se "česnek bez stroužků".   L.
Muchovník, 18.8.2009
Muchovníky jsou samosprašné, stačí 1 ks.           Lída
Jak a kdy ořezat broskvoň, 18.8.2009
Vím, že se dnes spíše používá dlouhý řez, ale myslím si, že pro laika, který má zahrádku 14dní, je jednodušší prostě zkrátit všechny větvičky. Přiznám se, že při stříhání pupeny neprohlížím, v druhé polovině srpna přírůstky pokrátím, vyhovuje mi to... celý příspěvek >
Jaké rostliny na živý plot?, 18.8.2009
To by chtělo spíš hlohyni - (Pyracantha cocinea), ta má trny, je stálezelená, ozdobné plody...
Zivy plot - rychly rust, 18.8.2009
Rychle roste Chamaecyparis leylandii - zelený, zlatý.
Jaké nové ovocné stromky?, 18.8.2009
Nejen poloha je důležitá, i složení půdy a umístění zahrady (otevřená nebo chráněná poloha). Dále také, jestli třeba jabloně letní - podzimní - zimní...?
Javor - zasychání listů, 18.8.2009
Chtějí vyšší vzdušnou vlhkost - zkuste k nim postavit mísu s vodou (doporučují sázet k jezírku).           L.
Špatně rostoucí švestky, 18.8.2009
Hanita by měla být k šarce tolerantní, alespoň podle dvou nových atlasů odrůd peckovin...           Lída
Rozchodník a jiná náhrada trávníku, 18.8.2009
Žlutě kvetoucí rozchodník ostrý, nebo mateřídouška - také snese úpal a provoní okolí...           L.
Ostružina - jak ostříhat?, 18.8.2009
Pokud to máte pnoucí ostružiník (např.Thornfree), potřebujete konstrukci, abyste ho k ní mohli vyvazovat. Udělá šlahouny třeba 3,5m dlouhé. Na vyvázání používám háčky ve tvaru písmene "S" z izol.drátu, jinak můžete použít třeba osmičkový... celý příspěvek >
Voskovka, 18.8.2009
Jak to tak čtu, tak se divím, že ta moje žije a kvete. Mám ji od roku 1974, z řízku. Květináč cca 14cm, má původní zem, hnojená nikdy nebyla.Zalévaná je, když vyschne odstátou vodou z vodovodu. Mám s ní opletený (původně epyfitní) kmen vedle dveří na... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 18.8.2009
Připojuji se k p.Jančovi - Plectranthus (ciliatus?).           Lída
Jak a kdy mám ořezat jabloně?, 17.8.2009
Jádroviny (jabloně, hrušně) se řežou hlavně zjara, v létě pouze tehdy, když rostou příliš bujně nebo štíhlá vřetena ap.   Hm, ono to přiložit nejde. Pošlu vám základní návod na postup při jarním řezu jádrovin mailem.... celý příspěvek >
Česnek bez stroužků, 17.8.2009
Míšo, pacibulky se sází na jaře do řádků, vzdálenost cibulek v řádcích asi 3-3,5cm. Umístění jako jiný česnek.           Lída
Další diskuze:  101102103104105>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika