Příspěvky uživatele - 248.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se jmenuje tato trvalka?, 16.5.2010
Vám už bude lupinus takto kvést?To já ho mám ještě malý a ještě jsem si nějaký vypěstovala letos ze semínek.
Nekvetou nějak brzy?, 15.5.2010
Čechravu nafotím zítra, tak ji sem během dopoledne také vložím.
Nekvetou nějak brzy?, 15.5.2010 Obsahuje fotku
Ted jsem byla na zahradě vyfotit hortenzii velkolistou s poupaty, snad se mě to podaří sem vložit.
Nekvetou nějak brzy?, 15.5.2010
Určitě to zítra vyfotím a snad se mě to sem podaří fotky vložit, čechrava je celá obsypaná poupaty a je krásně rozrostlá.Hortenzii jsem koupila letos v zahradnictví těsně když začala rašit, přesadila jsem ji hned do záhonu, za ty 2 měsíce se udělala... celý příspěvek >
Nekvetou nějak brzy?, 14.5.2010
já jsem 4km od Hradce a bude mě to všechno kvést, mám ale zahrádku chráněnou ze 3 stran zdí.Nevím jak je to jinak možný...
Myslím si, že to bude asi polohou, kde kdo žije.Já bydlím ve Východních čechách na Hradecku, tak tady už hortenzie i čechryvy budou kvést co nevidět, nejdéle do 14dnů.Možná ale dříve, podle počasí asi.
Dobrý den, na zahradě jsem objevila, že mě už bud kvést hoztenzie velkolistá, má pěkný poupata už a čechrava, dost mě to překvapilo, myslela jsem, že čechravy kvetou až od léta a hortenzie až v červnu.Také někomu z vás budou kvést?
Český název pro Osteospermum, 8.5.2010
Určitě ji vemte na podzim domů někam k oknu na světlé místo, pokvete vám dál, možná na zimu si dá malou přestávku, ale hned na konci zimy zase začne kvést, na jaře v dubnu ji zase vystrčte ven.Je to trvalka, která je moc krásná a dlouho kvete.
Ibišek venkovní, 2.5.2010
Dobrý den, mě ibišek raši asi od poloviny dubna, už se mu dělají pěkné lístečky.Bydlím na Hradecku, tak jinde to může být opožděné.
Mulčovač pro neudržovaný pozemek 6500 m2, 16.6.2008
Mam podobny problem akorat ze plocha kterou potrebuji sekat se blizi 3 hektarum a to mi pomalu prijde i na takovyto stroj az moc. Navic je z toho cirka 15% ve sklonu 30°. Podle rozhovoru s prodejcem Dakru jejich mulcovac by vysokou travu snad i... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika