|
Příspěvky uživatele - 248.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se jmenuje tato trvalka?, 16.5.2010 Vám už bude lupinus takto kvést?To já ho mám ještě malý a ještě jsem si nějaký vypěstovala letos ze semínek. |  | Nekvetou nějak brzy?, 15.5.2010 Čechravu nafotím zítra, tak ji sem během dopoledne také vložím. |  |
|  | Nekvetou nějak brzy?, 15.5.2010  Ted jsem byla na zahradě vyfotit hortenzii velkolistou s poupaty, snad se mě to podaří sem vložit. |  | Nekvetou nějak brzy?, 15.5.2010 Určitě to zítra vyfotím a snad se mě to sem podaří fotky vložit, čechrava je celá obsypaná poupaty a je krásně rozrostlá.Hortenzii jsem koupila letos v zahradnictví těsně když začala rašit, přesadila jsem ji hned do záhonu, za ty 2 měsíce se udělala... celý příspěvek > |  | Nekvetou nějak brzy?, 14.5.2010 já jsem 4km od Hradce a bude mě to všechno kvést, mám ale zahrádku chráněnou ze 3 stran zdí.Nevím jak je to jinak možný... |  | Nekvetou nějak brzy?, 14.5.2010 Myslím si, že to bude asi polohou, kde kdo žije.Já bydlím ve Východních čechách na Hradecku, tak tady už hortenzie i čechryvy budou kvést co nevidět, nejdéle do 14dnů.Možná ale dříve, podle počasí asi. |  | Nekvetou nějak brzy?, 14.5.2010 Dobrý den, na zahradě jsem objevila, že mě už bud kvést hoztenzie velkolistá, má pěkný poupata už a čechrava, dost mě to překvapilo, myslela jsem, že čechravy kvetou až od léta a hortenzie až v červnu.Také někomu z vás budou kvést? |  | Český název pro Osteospermum, 8.5.2010 Určitě ji vemte na podzim domů někam k oknu na světlé místo, pokvete vám dál, možná na zimu si dá malou přestávku, ale hned na konci zimy zase začne kvést, na jaře v dubnu ji zase vystrčte ven.Je to trvalka, která je moc krásná a dlouho kvete. |  | Ibišek venkovní, 2.5.2010 Dobrý den, mě ibišek raši asi od poloviny dubna, už se mu dělají pěkné lístečky.Bydlím na Hradecku, tak jinde to může být opožděné. |  | Mulčovač pro neudržovaný pozemek 6500 m2, 16.6.2008 Mam podobny problem akorat ze plocha kterou potrebuji sekat se blizi 3 hektarum a to mi pomalu prijde i na takovyto stroj az moc. Navic je z toho cirka 15% ve sklonu 30°. Podle rozhovoru s prodejcem Dakru jejich mulcovac by vysokou travu snad i... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|